Sertarelul cu copii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sertarelul cu copii

In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho

Discutii zilnice de tot felul

In jos 
+19
danny1
beatrix69
lavinia
Sorina
amy
lumy_clt
lyly_mar
alinutahu
Mona41
CODRA
mirela2
samira33
soricica
guzelnico
menics
brunadria
luminita42
Ada
galliciana
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Urmatorul
AutorMesaj
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

Data de inscriere : 12/04/2010
Localizare : france

Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyLun Apr 12, 2010 7:09 pm

Rezumarea primului mesaj :

lumi, si la mine e frig.... tatal meu foloseste ceai de crusin,zice ca e bun.. in schimb, eu sunt invers, pe mine ma apuca burta si de nervi,deh....A fost sarbatoare,nici eu nu am stiut, si am spalat... Embarassed
Sus In jos
http://www.spatiulmeu.com/view_profile.php?key=b8lndpa61anhjw6gi

AutorMesaj
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

Varsta : 57
Localizare : Netherlands

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyVin Mai 14, 2010 11:00 pm

Micomic, draga mea, cu intarzaiere iti urez si eu un sincer

La multi ani!

Fericire, dragoste si multi copii sau..cati vrei tu! Smile

Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!

flower flower flower
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 7:19 am

neataaaaaaaaaa!
va poftesc la cafea, suc, ceai, ce doriti voi.
va doresc un we frumos,desi se pare ca vor fi furtuni,si vreme urata....
noutati???
lavi,nu am fost la dct, am fost prea agitata ieri, si sper, inca, INCA,
sa vina cm cu mladitele de zmeur....am citit undeva, ca, venise cuiva
dupa nici 1 sapt de tratament, dupa ce ca nu avusese vreo 2 luni cm....
sper si eu.....
voi?? ce faceti, cum sunteti?? ce faceti azi?? hai, pupici!
Sus In jos
amy
membru avansat
membru avansat
amy

Varsta : 49
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 7:21 am

La multi ani mico, pt ieri !
Sa aveti un we minunat si aveti grija la ploi.
Eu il astept pe nenea care vine sa monteze aerul conditionat. In rest, nika nou.
Sus In jos
alinutahu
incepator
incepator
alinutahu

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 41
Localizare : budapesta

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 9:13 am

neata fetelor gali sunt prin zona ,va citesc in fiecare zi ...noutati nu prea am astept sa imi vina cm ,luna asta fac prima IA dar nu mas supara deloc daca nu ar veni cm Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 Icon_biggrin
si la noi ploua cu galeat de vreo 3 zile si ,si astazi este foarte inorat asa ca sigur va ploua ...plec putin sa imi holbez ochi prin supermarketuri...vreu sa imi cumpar o geaca de primavara ,ceva subtire
tuturor fetelor pupici ...sa aveti un wekeend placut cu mult soare Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 Icon_sunny
ce mai face proaspata graviduta ,cum te smti..lumi? Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 Icon_cheers
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 12:25 pm

plzzzzzzz,plz,plz...........help
daca am niste intepaturi in zona vreunui ovar- inseamna ceva?
cand am chist stiu, de regula, dar, oare ce o fi??
incep sa imi apara si cosuri pe fata....ufffffffffff...........
m-am saturat................
ali, s-au anuntat si la noi furtuni, de-a dreptul, sa nu iasa lumea, cica, din casa! affraid
in rest, ca batranii, mai fac bagaje, mai pun una-alta.......incetisor, asa, sa nu ma sparg...

fara mancare, care treb sa stea la rece....pana maine....
no news.... lumiiiiiiiiiiiii,ce faci?? cand mg in ro?

sorinaaaaaaaaa,pe unde esti??libreleeeeeeeeeeeeeeeee? lumyyyyyyyyyyyyy
samiiiiii?mireeeeeeeeeeeeeeeee? RESTUL,???????????????
pupici!
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 2:08 pm

Salutare si de la noi!

Noi am inceput ziua azi in forta, am fost sa facem cumparaturi pt mandre. Am gasit lenjerii de patut care sa-mi placa, am mai luat si niste maruntisuri pt bagaj, si bineinteles camasi pt mine.

Mai aveam de facut o gramada, dar l-am trimis pe sotu, care si acu e bezmetic, azi ar tb sa terminam si cu dormitorul, cablarie si nebunii de gen.

Am reusit sa trag un pui de somn, asa printre zumzetul de bormasini de la vecinii de mai sus.

Ma duc sa despachetez!
Pooooooooop
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 3:01 pm

Fetelor, eu va salut scurt azi. Sunt suparata, sotul meu s-a simtit foarte rau ieri seara si de dimineata, cred ca a facut o toxi-infectie alimentara de la mancarea de "catering ' a lui ma-sa. Eu sunt bine doar ca greturile nu mai sunt asa mari si asta ma cam sperie.Vorbim altadata. Va pup.

Ultima editare efectuata de catre luminita42 in Sam Mai 15, 2010 4:01 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
alinutahu
incepator
incepator
alinutahu

Varsta : 41
Localizare : budapesta

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 3:58 pm

fetelor au venit urati...va rog sa schimbati in listuta z1...incepem pregatirile pt IA Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 Icon_sad
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

Varsta : 48

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 5:20 pm

va pup fetelor
la noi plua si e asa de urat afara ca-ti vine sa stai numa in pat...sa faci copii sau/si sa numeri bani.

dimineatza au venit oamenii de la Simeria cu monumentul de marmura si am stat o gramada la cimitir pana l-au montat.e aproape gata totul...mai avem de facut o jardiniera din beton,saptamana viitoare si de plantat in ea trandafirii-cele 8 tufe pe care le-am cumparat azi de la Brico.
sunt tare multumita de cum a iesit lucrarea.

apoi am venit acasa si l-am boscorodit pe sotior ca a fost la peste si mi-a adus o gramada...am stat si am curatat si am prajit de imi venea sa-l arunc.am papat cu mamaliga si usturoi si acu ne ducem sa stam putin in pat pana la meciul fetelor de la Oltchim.

galli,unde pleci miss,de faci bagaje???
lumi,sanatate sotului.sunt periculoase toxi-infectiile astea.
[/b]lumy[b],ce momente frumoase traiti voi.

va sarut pe toate si ne auzim mai tarzior.
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 6:13 pm

soro, ce avusesi cu samiru??? pai el iti prinde peste, si tu?
ce face maica?
nu plec,soro, nicaieri, doar ii fac bagaj lui tarzan, mg maine cineva acolo,
ii mai trimit una-alta.....
luminitooooooo,ce faci? tarzanu tau? i-ai dat ceva? daca nu, baga lapte sau lactate,ii fac bine.
lumi3in1, cum sunteti??
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 7:27 pm

aha...am inteles.
mama face ce-i iese cel mai bine in ultimul timp:ma enerveaza Neutral
da nu ma las.
acum e pe tersasa...o duc maine sa-si cumpere muscate curgatoare si petunii curgatoare...azi i-am cumparat 2 saci uriasi cu pamant de flori si de maine sa-si gradinareasca florile.
ca vor ramane si alea in grija mea dupa aia...asta-i alta poveste deja,da macar sa aibe o ocupatie acum pana la parastas si pana la operatie.
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptySam Mai 15, 2010 8:31 pm

surioara, trebuie sa aiba ocupatie. in fiecare zi cate ceva.....
altfel, starea asta nu ii face bine........stii tu.
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 6:11 am

buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaa Very Happy

va invit la cafea,ceai,lapte,suculetz......ce va poftesc inimioarele!!!!!!

o Duminica faina sa avem.
flower
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 6:47 am

neataaaaaaaa!
multumim de tratatie,sami!
sunt treaza de 5,20 affraid affraid deh.....asta e.....
la noi ploua in draci, la 5 ploua mai tare ca acum.....
in rest,no news....
am niste probl cu pc....google imi apare de 5 ori mai mare, site-ul imi intra pe 2 pag, si mg ca melcul....bruni zicea ca e de la ei...-google....nu stiu ce sa mai cred......
o duminica frumoasa!
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 9:10 am

a fost domnul, i-am dat bagajele..............
asta e..... imi venea sa urlu........... m-am abtinut.......
a plecat, sa vedem cand ajunge!!......uffffff................
Sus In jos
lavinia

lavinia

Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 43
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 9:27 am

Neata....
Sami,multumim pt cafea!!!
Gali si la noi se chinuie de cateva sapt sa ploua si nimik...bate vantul f tare dar e o caldura....
O duminica frumoasa , fetelor!!!
Sus In jos
Mona41
incepator
incepator
Mona41

Data de inscriere : 15/04/2010
Varsta : 56
Localizare : Israel

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 11:35 am

Neata gagici,
La noi cald si bine. ceea ce va doresc sa fie si in sufletele voastre..

Eu am inceput gonalul de vineri...
Acum am intebat pe asistenta cat era progesteronul de nu mi-a dat ok-ul doctorul..
Era 2.3......
si vineri a fost 1.4...si am primit ok-ul...

Va doresc o zi buna.
Mona
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 12:07 pm

bafta la injectat mona
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 1:22 pm

Bau!
Noi abia acu savuram cafeaua, multam Sami, sper insa sa n-aiba aceeasi soarta ca cealalta, imbitata pe perete si in parchet Very Happy Very Happy Very Happy . Deh suntem praf.
Praf, asa cam cum era la noi aseara. Dupa o zi istovitoare de cumparaturi si santier acasa (gaurit pereti, montat una alta, bombanit, taiat la maini -in rolul principal soata- )pana seara tarziu, azi am reusit sa dormitez in reprize pana la 11 Exclamation Exclamation Exclamation .
Ma apuca groaza cand ma gandesc la spatiul de aici!!! Vreau casa de la curte gata!!! Oricat am scos din dormitor, schimbat mobilier si toate cele parca tot nu e suficient loc Mad Mad Mad . Si cum in general apartamentul asta, nu e tocmai renovat pt ca ai mei au gasit mereu scuze si au spus ca e mult prea greu...bla bla bla..... si cand am vrut noi sa facem, nu au vrut ei .... si cum alui meu i s-a taiat de toate cele, s-a lasat pagubas ..... probabil (mai mult ca sigur) dc nu ar fi fost mandrele la mijloc, nu ar fi investit bani si energie in casa asta...ca doar deh, de banii astia se puteau face alte lucruri la curte...

Off.......imi vine sa o iau razna cateodata, dar deh, asta este....cand n-ai cu cine n-ai si cu asta basta.

Schimband subiectul...vineri seara am papat primele capsuni bio..proaspat culese din curtea ns.

V-am zis ca vineri m-am intalnit cu Nico? S-a abatut de la drum, ca deh, doar tb sa isi pregateasca plecarea acasa la sotiorul ei Smile .

In asteptarea soatei, care cu noaptea in cap a evadat la curte, sa se mai relaxeze nitel Very Happy si sa mai trebaluiasca si pe acolo (unde face lucrurile de placere nu ca aici) ma duc sa pregatesc pranzul.

Mona spor la injectat!!
Galli ar tb sa te mai odihnesti nitel acu ca ai "expediat" bagajele. Ps tind sa cred ca pagina de google se vede asa, datorita unei combinatii de taste....insa nu imi aduc aminte care e combinatia care sa aduca pagina la dimenisiunea initiala. Incerc sa imi aduc aminte si iti spun.

Fete dragi va pupacesc si va urez o duminica cat mai placuta (ce a mai ramas din ea).

flower flower flower flower flower flower flower
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 1:39 pm

noi ne pregatim de un gratarel si am pofta si de ceva dulce...da nush ce!!!

am sters putin prafu prin casa,am dat o talpa pe jos...si acu astept sotu din dotare sa ne apucam de gratar.
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 1:39 pm

Galli mi-am adus aminte,
incearca sa tii apasat pe CTRL si sa dai cu scrollul de la mouse sus/jos pana se vede pagina asa cum vrei tu.

Pooooooooop flower flower flower
Sus In jos
MayanMistica

MayanMistica

Varsta : 54
Localizare : Netherland

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 3:22 pm

Frumuselelor pupici si de la noi.
Ne-am apucat de invitatii , bagat in plic , lipit plicul , pus timbre. Maine le bag la cutia postala sau poate chiar mai tarziu putin , sa plece cu posta de dimineata.
Ne chioram pe reviste cu torturi , aperitive sa vedem ce mai facem noi inafara de ce a ramas stabilit cu localul.
Sus In jos
http://www.beetjechique.nl
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 4:21 pm

Buna fetelor,
eu abia mi-am mai revenit din socul cu barbatu-meu, cu toxi-infectia alimentara. A lesinat la baie ieri dimineata, noroc ca eram in spatele lui ca ma strigase saracu cu ultimele forte; l-am prins cum am putut si l-am intins pe gresie, cu doua prosoape sub cap si l-am acoperit cu un halat. era galben fetelor si fara cunostiinta; am crezut ca se duce, am crezut ca o sa crap acolo. si-a revenit in cateve zeci de secunde si mi-a spus ca e mai bine. am alergat apoi la un vecin sa ma ajute sa-l iau de pe podea, dar pana a venit vecinul (era 7 dimineata) H. si-a revenit. A bolit toata ziua ieri cu temperatura, i-am dat ceaiuri, orez fiert si paine toast, a luat si paracetamol. Si asta pentru ca ramolitei de soacra-mea i-a venit sa comande mancare de catering de ziua ei...nu zic ca si ea a fost bolnava ieri si nepotica de 6 ani, dar nu asa rau ca barbatu-meu.
Nu va mai zic cat am putut s-o urasc ieri toata ziua , ca nu se mai potolesc babele naiba cu aniversarile. Am si eu mama si nu ma chema asa la ordine asa cum face asta cu noi de cand ne-am mutat aici, la doua ore de ei. Si saracu H nici nu vroia sa se duca, ca era obosit in ziua aia, dar i-am zis hai du-te macar tu ca e ziua lu maica-ta etc...Mai bine statea cu mine acasa..Si bine ca nu m-am dus si eu acolo, ca ma otravea si pe mine

Doamne ajuta insa ca a scapat. M-am speriat foarte tare. Azi e mai bine, dar tot fara putere. Ce mai pereche suntem si noi acum, eu ca o leguma , el ca o leguma...dar, deh, sa zic bogdaproste ca suntem relativ bine , ca e clar ca se poate si mai rau.

Lumy mersi de situl cu carti online! Pe asta www.scribd.com il stiam dar de celelalte nu aveam idee! te inteleg cu casa, dar ce sa faci, e de asteptat, cu timpul o sa se rezolve toate.

Mona , mult noroc!

Sami, Lavinia, Alinuta pupici!

Gali , cred ca ti-e tare greu singura. sa dea D-zeu sa rezistati ca-s vremuri grele.

Va pupic pe toate fetele!

flower
Sus In jos
MayanMistica

MayanMistica

Varsta : 54
Localizare : Netherland

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 6:56 pm

Luminita imi pare rau sa aud pentru cele intamplate sotului tau.Totusi eu zic ca soacra ta ar trebui sa anunte firma de catering si sa spuna ce s-a intamplat.Sa vada ce si cum.
Sa stii ca si socrii mei comanda tot prin catering , eu una nu o vad pe soacra mea sa gateasca pentru 30-40 persoane .Dar bine catering comanda doar e vorba de un party mai mare, in rest pentru ei in casa gateste ea.
Sus In jos
http://www.beetjechique.nl
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 EmptyDum Mai 16, 2010 8:28 pm

Mayanule, sa faca ce-o vrea din partea mea soacra-mea.. Suspect
Oricum mare gatit nu era, erau niste aperitive in stil olandezesc, pe bucatele de paine, ornate, iar invitatii erau vreo 7 , din familie. Habar nu am, acu' puteau fi de vina si torturile ca erau vreo trei si alea prost alese. H. zice ca tot ce era pe acolo nu nu era nici pe departe proaspat...Iti zic sincer ca nu a fost inspirata cu nimic. Pentru cateva persoane, nu trebuia sa se fandoseasca, au apucat-o figurile la batranete.
Cu toate ca stiu ca nu-i ea de vina, asta mi-a pus capac, suntem amandoi suparati ca nu se mai termina cu zilele de nastere si cu tampeniile la care ne cheama mereu, in mod obligatoriu. Barbatu-meu e si asa stresat si obosit de la serviciu, incercam si noi sa ne facem viata, dar nu avem loc de programul lor... Eeei, trece si asta, sanatosi sa ramanem! Smile

te pup si ai grija de tine!

flower
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 27 Empty

Sus In jos

Discutii zilnice de tot felul
Sus 
Pagina 27 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii zilnice de tot felul - 8
» Discutii zilnice de tot felul-2
» Discutii zilnice de tot felul-4
» Discutii zilnice de tot felul-7
» Discutii zilnice de tot felul - 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sertarelul cu copii :: Sugestii si reclamatii-
Mergi direct la: