Sertarelul cu copii In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte |
,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho
|
|
| Discutii zilnice de tot felul | |
|
+19danny1 beatrix69 lavinia Sorina amy lumy_clt lyly_mar alinutahu Mona41 CODRA mirela2 samira33 soricica guzelnico menics brunadria luminita42 Ada galliciana 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
galliciana membru avansat
Mesaje : 1489 Data de inscriere : 12/04/2010 Localizare : france
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 12, 2010 7:09 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :lumi, si la mine e frig.... tatal meu foloseste ceai de crusin,zice ca e bun.. in schimb, eu sunt invers, pe mine ma apuca burta si de nervi,deh....A fost sarbatoare,nici eu nu am stiut, si am spalat... | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
alinutahu incepator
Mesaje : 481 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 41 Localizare : budapesta
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 6:05 am | |
| | |
| | | galliciana membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 6:19 am | |
| | |
| | | Mona41 incepator
Mesaje : 385 Data de inscriere : 15/04/2010 Varsta : 56 Localizare : Israel
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 9:21 am | |
| Neata buna gagici, Alinutza merci de cafeluta si puuuup Sami, sanatate multa. Gali, cum esti? Lumi? Nico? pup | |
| | | danny1
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 9:42 am | |
| lumi,imi pare tare-tare rau.incearca sa-ti faci analizele de trombofilie.si eu am patit ca tine,din cauza acestei boli.cu toate ca prim asarcina a fost ok,se activeaza dupa.si din tot neamul care sigur are,ca e genetic,eu m-am gasit.......e o boala spurcata,dar tratabila. | |
| | | danny1
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 9:45 am | |
| si exact asa se manifesta:nu se poate mentine sarcina la varste mici sau mari,chiar la 9 luni. | |
| | | amy membru avansat
Mesaje : 1369 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 49 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 9:46 am | |
| Buna dimi, dragele mele. Eu la munca, cu ale mele, fara nici un chef. Se apropie si menstruatia, asa ca ma doare deja burtica. Ce mai stiti de Libruta noastra si de Ellisor, ca vad ca nu mai apar deloc?! Va pupic si aveti grija de voi. | |
| | | lavinia
Mesaje : 90 Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 43 Localizare : galati
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 10:04 am | |
| Neata !!! Alinuta succes!!! Samira multa sanatate mamei tale si sa se term totul cu bine! | |
| | | Mona41 incepator
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 12:06 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 12:59 pm | |
| gagiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeee,spala masinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! indraznesc sa sper ca va fi bine! de cm no sign!! auzi,mona, tu faci research-uri d-astea in interesul serviciului?? da tre sa aiba omu maaaaaaaare rabdare sa le citeasca........ toate perlele alea....... danny,cam rarut,soro pi la noi! va pupic pe toate! gata! | |
| | | Mona41 incepator
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 2:49 pm | |
| fete, cititi ala cu Toaletele in hoteluri... va cracanati de rasss Gali, ura pentru masina de spalat.... pup | |
| | | luminita42 membru de baza
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 3:54 pm | |
| Scumpelor, mersi mult ca va ganditi la mine si la problema mea... Beatrix, Danny, Mona, Gali si celelalte fete va pup.... asa am sa fac, am sa fac niste analize in tara sa vedem daca nu cumva am trombofilie, poate ar trebui sa repet si niste infectioase...in rest, cum zici si tu Beatrix mergem inainte si aici. Galli am folosit utrogestan si 4 si 6 pe zi, nimic nu ma salveaza..:-( Am avut de lucru si ieri si azi, un termen limita pana azi la ora 3 dupa amiaza, m-am epuizat dar mi-a prins bine. Trec mai usor peste acum ,ca e in saptamana mica, cel mai greu imi este dimineata cand ma intreb daca sunt insarcinata sau nu, asa de repede s-au petrecut lucrurile, sarcina avort,sarcina avort....:-( Ce ti-e si cu mintea, am zis ca n-o sa mai sper, dar incet incet indrazneam sa ma gandesc ca vom avea un copil si uite acum..iarasi esec..:-( Oricum fetitele ma retrag, ma intalnesc cu sotul sa o luam pe soacra de la tren, fir-ar al naiba, intrebati-ma daca am vreun chef de ea... Sami succes cu mamica ta! Va pup fetelor, ne auzim. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 4:22 pm | |
| lumi, ma bucur ca ai aparut, mi-ai rasp partial la intrebari, dar, RUGAMINTEA mea este, sa faci ceva, sa mergi la control, pt ca - daca esti insarcinata nu are rost sa te expui zburand cu avionul, nu?? adica, .... sper sa intelegi. in ce cantitate ai sangerarile? ai vazut??? mona ti-a pus o terapie prin ras..... mona, m-ai spart, .... e mai tare cea cu tigarile, deocamdata... | |
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 29, 2010 10:27 pm | |
| Gali fata mea , dar tie de ce nu-ti vine ciclul? Mai stii, poate esti gravida, ca parca dadu si Tarzan pe acasa de Pasti... eu nu ma mai mir de nimic fata mea, totul e posibil! Am sa ma duc la doctor saptamana ce vine. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 6:02 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre galliciana in Vin Apr 30, 2010 10:19 am, editata de 1 ori | |
| | | Looana
Mesaje : 30 Data de inscriere : 30/04/2010 Varsta : 55 Localizare : Undeva prin Vestul salbatic
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 8:14 am | |
| Neata buna !sau era cind am scris eu primul mesaj pe aici.... daca nu am somn dehh batranetele , de la 3 pina acuma sunt la a 3 (__)> cafeluta. Luminita eu zic ca ar trebui sa faci urgent niste analize,cred ca si la tine se fac la clinica legate de trombofilie...incearca sa le faci ca daca ai nevoie de heparina e bine pina nu e tirziu.Uite mie mi le-au facut dar abia dupa al 2 Fiv cind am avut beta HCH 93,6 nu uita niciodata valoarea asta.Dar degeaba daca nu au vrut sa-mi faca inainte desi eu le-a zis ca ceva la mine nu e in ordine mai ales ca eu pierdusem citeva sarcine natural obtinute....si nu stiam cauza.Nu stiu de ce mai fac fiv la o pacienta cind au toata istoria ei pe masa in fata lor inainte de a face niste analize mai detaliate.In situatia mea de ex.cind ei ma au in evidenta 5 ani cind am facut 2 stimulari pe CM, si intre timp am ramas iar natural de 2 ori dar sa dus....Sunt asa de ravasita,nici eu nu stiu de unde sa o iau desi as fi vrut sa mai fac un fiv......dar doctora zice ca nu are sens ca am ovulele inbatrinite cica desi am avut intre 2-4 embrioni de fiecare data. Asa ca ea zice ca sa incerc cu ovule donate ca ale mele nu sunt tinere pt cit costa un Fiv nu merita sa arunc cu bani a zis,eventual sa incerc cu stimulare .Miercuri am facut histerosalpinografia si astept urmatorul CM si incep cu stimulari cred ca cu clomifem a zis ca se poate dar acuma la rezerva mea o mai fi bun,sau bag iar hormoni si kg in mine.Off sunt dusa cu pluta rau ma dispera doctori astia ..... | |
| | | lavinia
Mesaje : 90 Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 43 Localizare : galati
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 9:47 am | |
| Neata!!! Gali multumesc pt cafeluta! | |
| | | amy membru avansat
Mesaje : 1369 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 49 Localizare : Ploiesti
| | | | luminita42 membru de baza
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 10:49 am | |
| Buna fetele,
Looana, bine ai venit, mersi pentru cuvintele tale si imi pare bine ca mi-ai povestit si de tine. E ceva in neregula cu noi si nu stiu daca e numai varsta ovulelor. Mai stiu o fata la Viena, care la 40 si ceva de ani ramane gravida luna dupa luna dar nu tine sarcinile....:-(( sa stii ca nici eu n-as face FIV cu ovulele mele, nu mi-a zis nimeni, asa m-am gadit eu de la inceput. am mai zis fetelor, la 43 de ani, as arunca banii de pomana pe un FIV cu sanse de 3-4 %. Vroiam sa-mi fac analizele de trombofilie si sa repet hormonalele in romania deja dupa ce am pierdut sarcina in 20 februarie, dar am zis ca am timp, abia avortasem si cica nu se fac imediat dupa avort. Acum iar am ramas, chiar la primul ciclu dupa avort, iar s-a dus sarcina. stiu eu ca simt schimbarea in corp.. nu ma asteptam sa se intample asa repede, ne-a luat ca prin surprindere.
Imi pare extrem de rau pentru suferinta si dezamagirile tale....as avea niste intrebari pentru tine daca nu te superi.. Ai facut recent FIV-ul asta care a avut ca rezultat sarcina?.(cu beta de 93,6).Unde ? la o clinica particulara sau a fost acoperit de asigurarile medicale? Heparina e un anticoagulant?. Indraznesc sa te intreb, daca ramai natural de ce mai bagi clomifen in tine?... Eu nu cred in clomifen, daca e folosit pentru sex dirijat. eu de exemplu nu pot sa am contact pe stimulare cu clomifen. este antiestrogenic si usuca vaginul, de zici ca e deshert......Si iarasi intreb, de ce ti-au mai facut histerosalpingografie daca tu ramai gravida natural, ca doar asta dovedeste ca trompele tale sunt libere?.. ..Cam multe intrebari imi vin...raspunde cand ai tu timp. Te pup! | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 11:00 am | |
| Fetelor, aici e o zi urata, ploioasa ... bad-luck chiar de ziua reginei! hihihi, soacra-mea se chiombeste la TV la ceremonie , e spectacol mare ...zici ca e ziua lu' ceausescu..e amuzant!'..! Barbatu-meu a a avut parte de o invazie de melci in gradina, ca a plouat peste noapte , am ras amandoi ca plantase niste salate asa de amorul artei si acu' salatele lui o sa fie micul dejun pentru melci!! S-a dus el prin ploaie si i-a adunat pe toti intr-un borcan (167 de melci!) si i-a transportat la rau!..soacra-mea zice ca sa puna sare si sa-i omoare in borcan , ce criminal , am zis eu! a inceput sa rada si ea!... oricum melcii vor fi bine mersi la rau si pentru moment salatele lu barabatu-meu sunt intregi. Dupa amiaza ne ducem pe centru sa plimbam soacra!.. Va pup fetele! | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 11:53 am | |
| soro, da chiar ca e criminala...... bine ca e salata intreaga! chiar,mai stii ceva de sabine? aliooooooooooooooooooooooo,unde sunteti,mey?? | |
| | | Looana
Mesaje : 30 Data de inscriere : 30/04/2010 Varsta : 55 Localizare : Undeva prin Vestul salbatic
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 2:27 pm | |
| Cit savurez o cafea incerc sa raspund la unele intrebari puse de tine draga mea Luminita. Deci hai sa zis pe scurt de ce ma trimis sa fac fiv: Eu am ramas natural de mai multe ori dar raman la un interval de circa 2 ani intre,anul trecut dupa alti doi ani de asteptare am facut analizele si rezultatul meu arata astfel: Estradiol 124,2 FSH 6.0 AMH 0,49 De aici a rezultat ca am rezerva ovariana in scadere.Ma trimis la o clinica privata unde am facut anul trecut 2 fiv (in aprilie si al doilea in august).La cel din august la test-ul de singe am avut 93,6 HCG dar cind l-au repetat nu sa mai dublat si am oprit Utrogestul.Nu mi-ai dau nici un fel de haparina nimica pt singe dupa ET .Eu chiar le-am cerut sa-mi faca analizele inainte de al 2 fiv dar au zis ca e timpul prea scurt si ca nu ma ajuta cu nimica deoarece eu ma apropiam de 40 de ani si casa de sanatate i-mi platea 50% din toate costurile pt fiv pina in 40.Daca nu gressc concluzie mea a fost ca ei au vrut sa fie siguri ca il fac pina in 40 de ani ca dupa aceia nu mai aveau siguranta ca as mai incerca avind in vedere ca,casa de sanatate nu mai pleste nimica la costuri dupa implinirea a 40 de ani.Mi-au zis cind le-am cerut sa-mi faca analizele ca dureaza luni de zile chiar pina la 6 luni si nu se stie cit si intre timp eu fac 40 si asa mai departe. Bineinteles ca dupa aceia la o luna am revenit ne-au facut o serie de analize la amindoi inclusiv cele genetice care toate au iesit bine mai putin mie unde mi-a iesit Mutatia MTHFR-Gens 677C-T. si inca una legat de celule NK si ceva cu (citez) LYMPHOZYTEN care nu prea inteleg ca nu cunosc adica din ceea ce am mai cautat eu pe net ar fi ca uterul meu respinge ca pe un corp strain o sarcina si in altfel de caz trebuie sa-mi se faca ceva injectabil in burta dar cu ceva luat de la sotul meu .Ce nu stiu ca nu am inteles sau ceva transfuzie.Deci aici m-au lasat in ceata.Cred ca de aici mi se explica mie pierderea sarcinilor mele obtinute rar dar natural..... Inainte de fivuri am avut FSH 6,0 si dupa cele 2 facute cind am facut analizele de sus mi.-au dat rezultatul FSH 13,2. Mai mult nu stiu cum e cu valorile astea e binisor sau foarte rau. Anul asta am vrut sa fac un al 3 Fiv anul ,mi-au zis ca e in zadar ca ovulele sunt de calitate slaba si nu se merita...casa de sanatate nu mai plateste nimica la mine .Atunci i-am intrebat daca as putea face macar stimulare deoarece eu trompe ,sotul meu nu are nici un fel de probleme spermiograma lui e ok deci el poate numai eu sa pot duce.Pt asta am facut histerosalpinografie ca sa stim ca sunt libere,partea dreapta compect libera si pe stinga mai putin dar pe stinga eu am avut o extrauterina si a ramas o cicatrice cind au scos sarcina. Eu am CM regulat la 26 de zile +- 1 zi din cind in cind.Ovulatie cred ca am din motiv ca am dureri de fiecare data care ma tin 2-3 zile ...de ex azi la fel de ieri mor de dureri in ambele parti. In momentul de fata iau 2 pastile pe zi de VITEX FRUIT de 2 luni ,medyn forte,si femibion 800 cu metafolin. Sincer sunt dezorientata si uneori renunt si iar o iau de la inceput nici eu nu stiu cert e ca timpul trece si parca iti pare rau sa-l lasi asa.Acuma am zis hai sa incercam cu stimulare pe CM si ecografi etc.....i-am intrebat eu daca vom putea sa face cu Clomifen ,raspunsul a fost Da ....dar nu stiu cit de bun e ,deaorece eu in urma cu 5 ani am facut de stimulari cu clomifen si nici un rezultat decit dereglare si dupa 4 luni am ramas natural dar a fost extrauterina.Am citit ca tratamentul cu clomifenul poate da aceasta posibilitate unei sarcini extaruterina.Nu stiu cu ce as putea face ce fel de tratament mai bun ar fi ,nu cunosc si nici nu stiu la ce as raspunde mai bine . M-am c-am lungit cu povestea mea i-mi cer scuze fetelor dar poate fiecare poate trage cite o concluzie in final. Am gasit un webseite care vad ca au DHEA as vrea sa incerc si eu numai ca se da numai pe baza de reteta ,e in Olanda poate te ajuta si pe tine stiu ca e foarte bun si ajuta si la calitatea ovulelor .Sa vad daca pot sa-mi procur si eu ....sanse minime sa obtin de la ei o astfel de reteta. Uite website : http://www.vitabasix.com/index.php/page/p55_de_dhea.htmlVa doresc un week-end minunat alaturi de cei dragi si cu mult soare si sa aveti grija de voi. Saptamana viitoare sa auzi de bine si sper ca sa fie numai de bine ,eu plec 4 zile intr-o scurta vacanta Hamburg-Frankfurt-Mainz asa ca pe marti revin. Va pup ,pe curind! | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 2:40 pm | |
| aoleu,loo, pa mine m-ai pierdut pa drum...... mai ales cu site--ul..... unde ai fost soro, atata vreme??? | |
| | | Looana
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 2:57 pm | |
| galliciana ma bucur ca iti este de folos site-ul poate reusesti sa iti comanzi la ei dar numai pe baza de reteta iti livreaza comanda.(fax,posta) si pretul este ok dar trebuie pt 3 luni de tratament. Eu am cautat pe net in germania si am mai gasit dar sunt cu tot felul de amestecuri in ele (pt muschii ,hormoni nu stiu de care )si pt noi nu sunt bune ,iei si nu sti ce concetratie au si ne dam peste cap .Webseitul acesta l-am gasit intimplator pe un site al unei clinici care face FIV unde medicul spunea ca sunt bune si recomanda pacientelor de aici DHEA pt inbunatatirea calitati. Eu sper sa va fie de folos. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 7:36 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Vin Apr 30, 2010 8:23 pm | |
| Looana, multumesc mult de poveste, eu zic ca e utila tuturor, fiecare mai afla cate ceva din experienta celorlalte, macar cu atat ne mai consolam ca nu suntem singurele ''ciudate", ba nu ramanem, ba pierdem sarcinile... . Multumesc si de website, trebuie sa studiez problema! Te pup si o vacanta frumoasa!!! Gali , nu am vorbit cu sabine demult, zicea ca pleaca intr-o vacanta in aprilie acum nu stiu cand precis si cat timp. Ia zii de ce nu-ti vine ciclul?.. Am fost in oras nebunie mare de ziua reginei , muzica, mancare pe strada, bautura..si multa lume proasta,....iesira ca melcii din subteran azi toti!!! ce mai ,ca la romani, micii lipseau ca bere era!..soacra facu cinste la un pub, am mancat si ne-am luat prajituri, s-a dus naiba dieta mea..oricum o lasasem balta de saptamana trecuta... pup deocamdata! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul | |
| |
| | | | Discutii zilnice de tot felul | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|