Sertarelul cu copii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sertarelul cu copii

In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho

Discutii zilnice de tot felul

In jos 
+19
danny1
beatrix69
lavinia
Sorina
amy
lumy_clt
lyly_mar
alinutahu
Mona41
CODRA
mirela2
samira33
soricica
guzelnico
menics
brunadria
luminita42
Ada
galliciana
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

Data de inscriere : 12/04/2010
Localizare : france

Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyLun Apr 12, 2010 7:09 pm

Rezumarea primului mesaj :

lumi, si la mine e frig.... tatal meu foloseste ceai de crusin,zice ca e bun.. in schimb, eu sunt invers, pe mine ma apuca burta si de nervi,deh....A fost sarbatoare,nici eu nu am stiut, si am spalat... Embarassed
Sus In jos
http://www.spatiulmeu.com/view_profile.php?key=b8lndpa61anhjw6gi

AutorMesaj
CODRA

CODRA

Data de inscriere : 14/04/2010
Varsta : 50
Localizare : ORADEA,BIHOR

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 9:37 am

neatza fetele!am vb si eu cu ellyshor...saracutza abia asteapta sa o externeze.ea spera ca azi sa plece acasa.se simte bine,inca nu apucase sa vorbeasca cu dr.
insanatosire grabnica fetelor racite flower sunny putin soare sa va treaca...pupici Wink
Sus In jos
Mona41
incepator
incepator
Mona41

Data de inscriere : 15/04/2010
Varsta : 56
Localizare : Israel

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 9:48 am

Neata fete,
vin si eu la portia de voie buna.
Lumi, burticuta mica, pupi de dimineata.
Samiro, de ce nu spui draguta ca asta e prob ta? Ca iti dau eu pe gratis progesteron....vezi ca la mine e mai mult decat trebe Very Happy
Sanatate la mamica ta flower
Ma bucur ca Elisor a trecut cu bine interventia.
Bruni si Gali, voi raciti in grup. pup si sanatate
eu bine merci....astept weekendul si analiza de maine.
DD sa fie bine si sa pot incepe gonalul.
o zi buna va doresc
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 10:02 am

mona,saru-mana boieroico...da si mie neshte progesteron.
bafta multa la injectat.

ca tot stau si o astept pe mama sa termine cu biserica...mai citesc pe net...si am descoperit ca mai vreau sa incerc si ceva creme cu progesteron natural...acu sa vedem pe care ma decid sa o comand.
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

Varsta : 54

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 2:38 pm

Fetele, am fost azi la ecografie, totul arata foarte bine, bebelina are deja 2.100 g la 33 de saptamani... Intr-o luna jumate mai ia sigur destul.... I-am vazut fetisoara, are obrajori bucalati, nasul, gura, ochi ii tine inchisi si are si par... Am poze si un DVD, mi-l pun mai incolo...Mie mi s-a parut frumoasa...
Mi s-a dat Ok-ul sa zbor, nici o problema....
Diseara ma duc la endocrinlog, am vazut analizele... iau zilnic 1,8 g de calciu de la Bayer - CalDVita, cu destula vitamina D si sunt tot pe minus, simt ca ma lasa nervii!
Va pup,
Bea si bebelina
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 2:53 pm

Felicitari Bea,
Da cum sa cedezi, auzi tu la ea. Hai ca mai e nitel.
Io vorbesc Laughing aseara mai sa imi linsez soata.
Vezi ca de la calciu s-ar putea sa ai contractii asa ca sa ai la indemana NoSpa si Scobutil.
Si noi avem dvd, poze din pacate nu, ca n-au vrut domnisoarele sa stea locului.

Pooooooooop
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 2:57 pm

Lumy, am luat calciu toata sarcina, n-am avut nimic, organismul meu il inghite pur si simplu pt ca are nevoie de el, asta e problema aparuta dupa operatia de tiroida.. Acum mai papa si bebe, e adevarat, dar iau mult si tot pe minus, frate??
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

Varsta : 57
Localizare : Netherlands

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 3:06 pm

Buna fetele,
azi e zi libera in olanda, dar sotul a trebuit sa plece in nord , la doua ore distanta de aici, ca e ziua lu' ma-sa. Era un car de nervi, ca familionul nu se mai potoleste cu zilelle de nastere si pentru noi e un efort sa ne ducem ca nu suntem la 5 minute de ei. Eu am zis din capul locului ca nu ma duc, mi-e rau de mor si nu am chef sa stau intepenita pe scaun si sa ascult la judecatile lor. Daca te-ai distra ar fi ceva, dar la astia e ocazie de mare plictis, iar dupa ce pleci te iau la judecat, ca nu faci aia, ca nu dregi aia. Asa ca le-am dat pas, dar saracu H. nu a scapat..A plecat tunand si fulgerand cu buchetul de trandafiri in brate.

Beatrix ce vesti frumoase!...Ce minunatie de fetita!.. Ma bucur mult pentru tine.

Sora-mea care-i de varsta ta , naste si ea la sf lunii la medlife prin cezariana. I-am scris sa se gandeasca sa-l tina pe barbat-sau acasa dupa ceza, ca poate ii va fi greu. Nu are cine sa-i ajute saracii, mama e batrana si cu stenoza aortica, soacra e la ploiesti. Zicea ca sa-i botez copilul, zice ea ca i-am purtat noroc, as fi vrut, dar ..cine stie, depinde cum decurge si sarcina mea. Nici nu am zis la nimeni acasa, ca sa nu se mai ingrijoreze si pentru mine.

Gali, Lumy, Samy, Codra, Mona si restul clubului va pup fetele, ma apuc sa strang oleaca si pe urma sa scriu la computer.

flower
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 3:12 pm

Sami, la cocteilul pt soata ai putea sa adaugi si niste napraznic capsule Smile .
Al meu se "rasfata" cu branca ursului, ginseng rosu si napraznic.

Pooooop
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 3:16 pm

Fetele, dar sotii au incercat si Spermotrend? Da rezultate... si e tot un complex de vitamine practic
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 3:31 pm

lumy,m-am gandit si eu...insa mai pitrocesc inca la idee pentru ca nu as vrea sa-i dau prea multe hapuri...ca mi-e sa nu se "burzuluiasca" la mine si sa nu mai vrea...ca el le cam ia ca asa in spirit de solidaritate cu mine ca nu la el sunt problemele...dar oricum rau nu au cum sa-i faca si de mai bine e loc intotdeauna.
sa vedem daca le mai accepta si pe astea.

bea,ce frumos...mai aveti putin si o sa va tineti puiul in brate.
tare frumos trebuie sa fie si tare emotionanta trebuie sa fie asteptarea asta pentru intalnirea cea mare.

am mancat si eu o salata cu 2 chiftele si acu plec la cumparaturi.
va pup
ne auzim pe seara.
Sus In jos
Mona41
incepator
incepator
Mona41

Varsta : 56
Localizare : Israel

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 4:26 pm

Fetuci,
Ma bucur ca avem vesti bune si copii frumosi ( Bea citire...si o credem pe cuvant)
Lumi , mai bine ca ai stat linistita acasa...lasa soacra...ca se aniverseaza ea si fara tine..pup
Samirutza, pup si tie..
Ce mai , pup toata gasca.
Eu o tai in weekend...
Mane la analiza...si poate da DD sa incep cu gonalul...
Va pupic si va urez un sf de sapt placut
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 7:23 pm

v-am spus eu ca sunt brocolli.....
am facut cozonac fara esente...... affraid affraid affraid

apropo, la mine se vede, groaznic de mare, tot....
sunt eu chioara, dar, .....chiar asa??? affraid affraid affraid
oare e google de vina???
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 7:58 pm

mari absente ale lunii:
ginaaaaaaaaaaaa
ellyyyyyyyyyyyyyy
adaaaaaaaaaaaaa
adria42
danny
libra,libru
looana
micomic
sorina
soricica
violab
violeta70

fetelor, ce faceti, cum sunteti??

Ultima editare efectuata de catre galliciana in Vin Mai 14, 2010 6:44 am, editata de 1 ori
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 9:34 pm

eu sunt bine.
sunt cam obosita...dar m-am dushat...m-am uns...si m-am bagat in pat despuiata...m-am labartzat in tot patu...am deshis fereastra laaaaaaaaaaaaaarg si vine un aer foarte placut...bine... si tuna si fulgera de numa...da nu bag in seama. Very Happy

arunca si la mine o felie de cozonac galicutzo.
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 11:11 pm

Dati-mi voie sa raportez si despre intalnirea cu endocrinologul... Calciu sa mai iau in plus, si mai mult, nu se mai poate - asta e, merg pe minus pana la capat si voi recupera dupa aceea (ma bate gandul sa imi fac si analiza aceea pt osteoporoza - osteodensiometria, evident dupa). Hormonal, totul OK. Intreb: si cand trebuie sa mai vin? Aaa, dupa ce nasteti....Adica, zic eu, dupa 2-3 luni? Aaa, nu, primele analize trebuie facute dupa 2 saptamani, aveti voie sa alaptati, dar dupa aceea trebuie sa vedem, ca hormonii trec in lapte si nu trebuie sa ia prea mult in plus... Daca nu intrebam, nici nu se gandea sa-mi spuna...
Dimineata, la fel, tot eu am intrebat care e urmatorul pas si mi s-a spus ca ne mai vedem peste trei saptamani, sa sun cu cateva zile inainte...
Noapte buna, fetele, mai vorbim maine.
Pup, Bea
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyJoi Mai 13, 2010 11:16 pm

A propos, Lumi, si eu sunt in situatia asta, nu prea are cine sa ma ajute, macar la inceput ma voi baza pe mama si pe sot si sper sa imi revin repede...
Si eu te sfatuiesc sa nu faci publica vestea inainte de 3 luni, asta de fapt e obiceiul n Olanda, nimeni nu anunta inainte de 3 luni. Nici eu nu am anuntat public, doar pe cei f apropiati. Sper din tot sufletul sa iti mearga bine. Cand vii pe aici mi-ar facea placere sa ne vedem!!
Bea
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 6:53 am

neataaaaaaaaaaaa!
va invit la cafea,un ceai, suc, ce doriti, acompaniat de o felie de cozonac.

sami, nu poti sa ii dai ceva de facut in timpul zilei?? sa aiba putina responsabilitate, poate se mai schimba situatia....in primul rand imi dau seama cum te simti cand o vezi asa, saracuta de ea....sau, exista posibilitatea de a-i injumatati doza de medicamente?
bea, felicitari.
lumyyyyyyyyyyyy??
lumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??
libraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
danyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
fetelor, hai, pe unde sunteti?

azi trebuie sa ies iar in oras, e o vreme f urata, sta sa ploua, .....
treb sa ii iau lui tarzan tigari,si un mouse pt laptop, sa platesc tel fix,
si, evident sa schimb bani.....
sincer, m-am cam saturat de viata asta ..... in fine,.......
hai, va doresc o zi buna, ne ciocnim mai tz! flower
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 7:10 am

mda,ploua deja, de vreo 10 min.........ma enerveaza teribil......
mona, we frumos!!
Sus In jos
amy
membru avansat
membru avansat
amy

Varsta : 49
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 8:29 am

Buna dimineata, fetele.
Ma bucur ca bebitele noastre sunt ok (toate 3).
Eu mai nou, tot cautand pe net ceva job-uri de acasa, am dat de un site cu sistem MLM (gen Avon si Oriflame), dar mult mai ieftine. Nu sunt produsele frantuzesti sau mai stiu eu ce (bine ca nici la cele doua firme pomenite mai sus nu ai garantie), dar sunt ieftine. Deci daca vreti sa va clatitii ochii cautati Metropolitans. Pt a va creea cont aveti nevoie de un cod, deci incercati codul meu DIZMfWUj.
Mostrele de parfum, pentru barbati miros bine, iar un parfum de dama la 30 ml costa doar 16,5 lei, deci...merita incercat.
Sper ca nu v-am stresat si va pup dulce.
La mine incepe we cu piticii, deci trebuie sa ma incarc cu energie de pe acum, ca sa aiba de unde consuma. Very Happy
Sus In jos
MayanMistica

MayanMistica

Localizare : Netherland

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 11:43 am

Eu deja fac cu nervii!!!Ieri au fost ai lui la noi , cica sa discutam despre nunta .Mai bine ziceau : venim la voi sa ne bagam putin peste planurile voastre , ca suna mai bine.Am zis sa ii arat ei rochia , avand in vedere ca se pricepe la flori si imi da o idee despre florile care se pun in piept , in concordanta cu ..culoarea rochiei.
Aaaa si de aici : ca dece e alba , ca e prea alba ..ca nunta la biserica la ei se face doar o data si gata.Ii zic si eu ca la noi se face si de o suta de ori ca sa nu traiasca omul in pacat ca la ei.
Eu inteleg ca ea inca sufera dupa fosta nora si visul lor n-a fost sa-si vada plodul divortat , da ce vina am eu? Dece trebuie sa-mi vina mie cu teorii de astea?!
Asa...dupa aia cu domnisoarele de onoare: ca dece vreau 3 ...Am zis una e fimea care o las cu buchetul si verighetele , una e prietena mea care sa tina lumanarile pana la biserica si inapoi , ca na e femeie in toata firea.Fimea cum e ea zapauca tare mi-e ca da foc la cocul vreuneia. Si ca sa nu fiu soparla am zis sa o pun si pe aia mica a lu sorsa , sa nu zica cumnata ca nu ii bag ploada in seama.Da daca masa si tasu au sarit de cur in sus ca ce in Olanda nu e cu domnisoare de onoare , le-am zis : atunci o scot pe nepoata ta din peisaj.Eu la fimea si la prietena mea nu renunt puteti sa faceti voi si cu nervii.Si apoi e nunta mea si imi pun si 100 de domnisoare de onoare daca vreau.
Partea urata e ca al meu n-a zis nimic , fiind de fatza la discutia cu domnisoarele de onoare.Partea cu rochia nu o auzise ei doi fiind jos .Doar eu cu masa eram de fatza la discutia cu rochia de mireasa.
Nu e prima oara cand al meu nu ia atitudine in fatza alor lui.S-a intamplat si in casa lor , atunci am zis ca nefiind in casa mea nu pot deschide gura...dar nici alta data in apartamentul vechi n-a zis nimic.Nici acuma.
Stau si ma gandesc daca astea nu sunt semne de la D-zeu prin care imi spune sa fiu atenta.Eu i-am zis lui foarte clar ca daca nu ia atitudine in fatza lor , mai ales in casa noastra atunci voi raspunde eu , si tare ma tem ca va suna obraznic.
Sus In jos
http://www.beetjechique.nl
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

Varsta : 57
Localizare : Netherlands

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 2:35 pm

Buna fetele,

Mayanul, imi pare rau sa aud ca iti faci iarasi nervi. mai bine nu le mai zici nimic socrilor, ii lasi sa fie surprinsi in ziua nuntii si gata. Daca sunt asa nu mai discuta cu ei detalii de nunta. te scutesti pe tine de probleme. Fii politicoasa cu ei dar distanta. eu as fi facut nunta religioasa in RO si scapam de ei de tot, dar acum e prea tarziu, oricum tine-i la distanta, ca nu te mariti cu ei! :-))

Beatrix, esti tare draguta, cu mare placere dar nu cred ca sunt in stare; fata mea e cu teza de licenta si vreau s-o ajut , mai are o groaza si mai fac si eu cate ceva pentru ea, aranjat de bibiliografie, mai caut documente..macar atat, ca altceva nu pot. cred ca o sa-mi gateasca ea saracuta. sunt ca o leguma, acum ma intreb cum naiba ajung eu la bucuresti...mi-am facut planul sa iau decat geanta de mana si hainele de pe mine si atat, ca nu ma simt in stare sa ridic nimic.

La astia din olanda le-a zis sotul ieri de sarcina asta dar si e avortul din februarie, in ciuda traditiei, ma-sa a insistat sa zica macar lui frate-sau ca vezi bine doamne sa nu -si inchipuie ca avem ceva cu ei, tot vroiau sa vina pe aici si noi tot amanam; eu sunt ba gravida , ba avortata si intoarsa pe dos, asa ca le-a zis sotu' ieri cu jumate de gura...

azi parca m-au mai slabit greturile, m-a luat bineinteles frica ca o fi ceva rau la mijloc...Mai bine nu ma mai gandesc la nimic!!!!! ma duc la tv fetelor, sotu s-a dus singur la supermarket, si-a luat liber si azi.

Va pup pe toate si aveti grija de voi!

flower
Sus In jos
samira33
membru de baza
membru de baza
samira33

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 6:07 pm

seara buna,fetelor

am ajuns si eu acasa...am stat fix 6 ore in masina azi...sunt plecata de la 8 dimineatza de acasa.
sunt asa de sicitirita de traficul asta din Bucuresti...ca nici sa mananc nu-mi arde,desi ar trebui...ca am de luat pastilele si am mancat doar un "sanvic" de dimineatza.

da sunt fericita ca mi-am luat 3 tricouri:unu roz fucsia cu neshte imprimeuri-nu mai stiu cu ce si mi-e lene sa ma ridic sa-l scot din sacosa....unu alb cu Mickey si unu verde cu Tweety Very Happy ....aaa....si mi-am facut manichiura si pedichiura....am unghii roz-bej inchis.

si totusi mi-e foame.
Sus In jos
micomic

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 7:38 pm

buna fetelor,
multumesc pentru urari, nu prea am timp acum caci sun intre job-uri dar sper sa revin in forta.
galli, lumy am vazut urarile voastre pe mess Smile I love you
va pup
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 7:39 pm

hello,hello,again!
uffffffff,mayanule......
sami,ai mancat?
alinuta, nico, lavi,codra,elly, restul????
Sus In jos
lavinia

lavinia

Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 43
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 EmptyVin Mai 14, 2010 8:09 pm

Buna,fetelor?
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti si sa citesc ce ati mai scris ...sunt asa ocupata cu serviciul ca nu mai am timp de nimik Sad vin acasa f tarziu,mananc ceva,fac dush si gata la somn...
Gali la dr ai mai fost?
Beatrix ,felicitari pt bebelina ta cea frumoasa!!!!
Va pup pe toate!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 26 Empty

Sus In jos

Discutii zilnice de tot felul
Sus 
Pagina 26 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii zilnice de tot felul - 8
» Discutii zilnice de tot felul-2
» Discutii zilnice de tot felul-4
» Discutii zilnice de tot felul-7
» Discutii zilnice de tot felul - 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sertarelul cu copii :: Sugestii si reclamatii-
Mergi direct la: