Sertarelul cu copii In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte |
,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho
|
|
| Discutii zilnice de tot felul | |
|
+19danny1 beatrix69 lavinia Sorina amy lumy_clt lyly_mar alinutahu Mona41 CODRA mirela2 samira33 soricica guzelnico menics brunadria luminita42 Ada galliciana 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
galliciana membru avansat
Mesaje : 1489 Data de inscriere : 12/04/2010 Localizare : france
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 12, 2010 7:09 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :lumi, si la mine e frig.... tatal meu foloseste ceai de crusin,zice ca e bun.. in schimb, eu sunt invers, pe mine ma apuca burta si de nervi,deh....A fost sarbatoare,nici eu nu am stiut, si am spalat... | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
galliciana membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 8:15 am | |
| nico, sa vii sa ne spui cum a fost ieri!!!! | |
| | | amy membru avansat
Mesaje : 1369 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 49 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 8:39 am | |
| La multi ani Ellysor, sa fii iubita, fericita si sanatoasa ! Va pupic pe toate si o sa citesc si ce am ratat pe ultimele 2 zile. | |
| | | lyly_mar avansat
Mesaje : 648 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 55 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 9:41 am | |
| Galli,eu crede-am ca este unicat .........cine stie pe unde a umblat socra-meu.... Si aci este frig,ploua........ Lumi, sper ca esti mai bine pupici | |
| | | lavinia
Mesaje : 90 Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 43 Localizare : galati
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 10:48 am | |
| LA MULTI ANI,ELLY!!!!! Multa sanatate si fericire si sa ti se indeplineasca visul cat mai repede!!![i] | |
| | | CODRA
Mesaje : 32 Data de inscriere : 14/04/2010 Varsta : 50 Localizare : ORADEA,BIHOR
| Subiect: LA MULTI ANI ELLYSHOR!!!! Dum Mai 09, 2010 12:02 pm | |
| | |
| | | galliciana membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 12:43 pm | |
| natiune, da unde fusesi atata vreme??????? ne lasi aci, sa murim de dorrrrrrrr.......... | |
| | | luminita42 membru de baza
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| | | | luminita42 membru de baza
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 2:15 pm | |
| Fetelor, am dormit binisor azi nopate, m-am trezit la 10.00. sunt in continuare foarte obosita si mi-e rau de la stomac.Maine sunam sa obtinem o eco, sa vedem daca am eliminat tot sau nu, mai ales ca hemoragie (cu cheaguri mari, scuze) a fost doar in seara de joi, vineri a mai curs putin si atat. Ce ocupatii interesante mai am si eu... Fetelor , mai ales voi care sunteti mai maricele, peste 40 de ani, sunt lucruri complicate sarcina, avortul.. la varsta asta. Te storc de putere si energie, trebuie sa fii pregatit, ca nu e usor..eu incep sa inteleg din ce in ce mai mult ca ma cam expun la riscuri destul de mari. A inceput sa-mi fie si frica...nu mai risc o sarcina, un avort pana nu-mi fac toate analizele, ca nu e de gluma. A facut H curat prin casa, ca se urcase mizeria pe noi. eu nu am mai putut face nimic, doar ma misc ca o leguma de ici colo. sunt extenuata. De gatit nu mai gatesc de o saptamana ,mi-e sila numai cand ma gandesc, mancam numai tampenii. O sa treaca si asta. Hai va pup, o zi buna! | |
| | | samira33 membru de baza
Mesaje : 1631 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 4:37 pm | |
| remember me??? ziua buna, doamnelor si domnisoarelor dragi. uuuooofff.....am si eu dupa-amiaza asta libera...si am zis sa intru sa va mai "vad"...ca am disparut cu desavarsire din perisaj in ultima vreme. am avut atat de multe de facut...ca n-as fi avut timp nici sa mor...si toata luna se anunta tot asa de aglomerata. am avut-o pe mama in spital...a stat 4 zile...si-a facut analize din cap pana in picioare...pe 29 Mai avem parastasul de an al tatalui meu si ghiciti cine se ocupa de organizare???...exact...tot eu...asa ca am pe cap lucrarea de la cimitir,restaurantul-avem 50 de persoane invitate,meniu,pachete,vase,haine...multa treaba si la serviciu...si acasa mancare-mama tine regim strict si tre sa-i gatesc separat,curatenie,cumparaturi. intre 7 si 11 Iunie se opereaza mama...alergatura si pentru asta,pe la medicul de familie,pe la clinica pentru programari,rezervari etc etc. si am mai fost si singura cu toate ca Samiru meu a fost plecat o saptamana din tara. am mai fost si la o inmormantare si la un botez...deci am activitate, nu gluma. voi ce mai faceti??? acum am pus masina de paine in functiune sa framante un aluat de pizza...ca vreau sa fac in seara asta. aaaaa....si ne-am apucat de naturiste de 2 saptamani. vreau sa tinem o cura de 4 luni...si vreau sa-mi fac hormonalele in fiecare luna si sa fac o echo la ovulatie sa vad in ce fel se modifica valorile de la o luna la alta. | |
| | | mirela2
Mesaje : 129 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 47 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 5:14 pm | |
| lumi pup si tare rau imi pare sami pup ca nu te am vazut de mult ely la multi ani si copii sanatosi | |
| | | lumy_clt incepator
Mesaje : 263 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 9:43 pm | |
| La multi ani Elly!!! Sa ai parte numai de bucurii, realizari si bebei. Mult curaj marti!!! | |
| | | lumy_clt incepator
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 9:53 pm | |
| Lumi imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. E musai sa faci analizele. Cand vii in tara poti incerca sa faci gratuit analizele pt trombofilie la Spitalul Fundeni. Prietena mea asa a facut, si a reusit sa tina sub control totul, iar acu are un bebel smecherit. Mire tinem pumnii sa fie bebeii lipiciosi. Galli si aici e vreme ploioasa, si eu dorm bine cand ploua. As fi vrut sa le tin si eu companie fetelor la ONG Fest, dar abia pe seara m-am urnit sa ies pe afara, si de bine ce am iesit ne-a prins ploaia....am ajuns acasa uda toata. Astept impresii de la Nico si Sori.
Vad ca de fel toate sunteti agitate, care mai de care cu cate ceva de rezolvat. Sa aveti spor in toate.
Pooop dulce | |
| | | lumy_clt incepator
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Dum Mai 09, 2010 10:06 pm | |
| Ps. noi am inceput sa ne miscam din ce in ce mai greu. Stau mai mult intinsa, ca se umfla f tare piciorul drept Zilele trecute n-am fost in stare de mai nimic,nu mobilizarea era de vina, ci faptul ca tensiunea mea era in continua scadere ....vineri ajunsesem la 9 cu 6 ....Si se pare ca mi se trage de la No Spa, pe care vreau nu vreau tre sa il iau, cand e burta f contractata. V-am lasat, ma duc sa ma intind. Pupicei de molipsire!!! | |
| | | amy membru avansat
Mesaje : 1369 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 49 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 7:21 am | |
| Buna dimineata si poftiti la cafeluta cu mult lapte ! Luminita, imi pare tare rau de ce s-a intamplat si ma gandesc ca ar fi cazul sa te protejezi o perioada sa nu mai ramai iar graviduta pana nu stii ce e in neregula. Te doboara atat fizic cat si psihic toate necazurile astea. Te pup dulce ! In rest, sunt tare speriata de reducerile astea de salarii, o sa ajungem sa nu mai platim datoriile la banci. Va pupic si va doresc o saptamana frumoasa ! | |
| | | brunadria incepator
Mesaje : 341 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 48 Localizare : france
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 7:57 am | |
| neata buna si de la mine.. ce fac fetele mele dragi? vad ca fiecare are cate ceva pe cap , va doresc sa le rezolvati cu bine pe toate.. si eu sunt f ocupata .. galli sper sa te vad zilele astea.. eu sunt racita cobza , ca de obicei aproape in fiecare luna.. va pup si o sapt cat mai reusita.. elly la multi ani si aici si toate cele bune.. | |
| | | guzelnico membru de baza
Mesaje : 1561 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 51 Localizare : Istanbul- Turcia
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 8:46 am | |
| Buna dimineata, fete minunate! Stau la o cafeluta cu voi si plec repede la treaba. In RO, timpul trece mai repede. Sa va povestesc rapid despre evenimentul ONGfest din weekend (l-am mai povestit odata dar mi-a disparut mesajul ) Personal, am participat doar sambata. Am cunoscut fete minunate si sufletiste, unele luptatoare, altele deja invingatoare. Conexiunea s-a stabilit imediat, parca ne cunosteam de mult timp. Am facut poze, le puteti vedea pe site-ul SOSI. Voi incerca sa postez si aici la subiectul destinat evenimentelor sau la .... mondenitati . Poate le ajutam si noi pe fetele de la SOSI. Este necesar ca asociatia sa fie mai agresiva, sa actioneze pe mai multe canale. Din lipsa de timp insa, agenda este cam lenta si goala. Pararea mea. Organizarea evenimentului a fost slabuta, organizatorii nu s-au ocupat sa mediatizeze evenimentul, n-am vazut televiziuni, oameni de afaceri, politicieni, vedete etc "sa sarim" pe ei. Duminica a plouat si a fost frig. M-au sunat fetele sa nu mai vin, ca au predat cortul. Nu se putea sta. Cortul nu era impermeabil, se aduna apa pe el si patrundea in interior iar fetele s-au udat la picioare. Deh, eveniment romanesc si ieftin. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 10:58 am | |
| Salut fete, Nico intr-adevar dezamagitor evenimentul, dar ce poti astepta.....cui ii pasa de fertilitate pe acolo ? (ma refer la grupuri de decizie), care naiba ma e interesat sa finanteze reproducerea asistata cand ei nu au bani sa imbunatateasca asistenta medicala in general.. e dezolant , ce sa zic, lasa macar tu ai incercat si ai fost sa vezi despre ce este vorba! pupici! Lumy sa te tii bine! ..imi pare rau ca ti se umfla piciorul..e greu acum ca iti creste si burtica mai mult. Ai grija. Mersi pentru ideea cu fundeni, poate, dar am mai zis eu fetelor, prefer sa intru in evidenta celor de aici cu toate demersurile si investigatiile. Amy mersi, fata mea, asa este trebuie sa ma feresc o vreme. Acuma fetelor, sa nu intelegeti ca nu am analizele facute si ca m-am apucat asa ca nebuna de copii, le-am facut de anul trecut cu tot tacamul (tiroida, hemoleucograma, biochimie, hormonale, infectioase, secretie vaginala completa, serologie Torch, hsg etc). Ce nu mi s-a dat au fost analize genetice si imunologice...ca deh atunci aveam doar un avort menstrual la activ si nu au considerat ca e cazul. Dar sunt de acord ca trebuie sa ma feresc, pana nu aflu care este problema. drept sa spun nu ma asteptam ca la varsta mea sa raman de doua ori in patru luni, asta nu prea se incadreaza la statistica. Samira, ma bucur sa te 'revad' !! Chiar ma intrebam ce mai faci. Sa-ti dea D-zeu putere sa le rezolvati pe toate. Azi ma duc iar la eco de verificare la ora 3 dupa amiaza. Sper sa nu am probleme fetelor. Va pup pe toate, toate! | |
| | | lavinia
Mesaje : 90 Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 43 Localizare : galati
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 12:31 pm | |
| Buna,fetele!!! Am intrat si eu sa va salut si sa vad ce mai faceti!! In week-end am fost f ocupata cu spalatul pe jos dupa motanul meu...a fc blocaj renal si face pipi peste tot, si il si doare... si abia azi am ajuns la dr,asa ca face tratam acum si sper sa isi revina ca mi-e mila de el Mi-am fc si eu analizele hormonale azi-o parte ... Gali, tu ce ai mai fc?Ai fost la dr? vad ca ciclul tau tot nu vine Luminita bafta multa la eco!!! Brunadria insanatosire grabnica! Guze multumim pt lista!!! Va pup! | |
| | | CODRA
Mesaje : 32 Data de inscriere : 14/04/2010 Varsta : 50 Localizare : ORADEA,BIHOR
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 12:50 pm | |
| Salutare fatele!eu chiar daca nu postez,zilnic va citesc...din umbra pentru ca nu am noutati.sunt intr-o continua asteptare.cica e totul ok(eu am raspuns foarte bine la tratament si luna asta),totul depinde de al meu sotz...acum sa vedem daca se prinde ceva.in rest...incerc sa nu ma mai gandesc ,poate asa reusesc sa trec peste dezamagiri. va pupic pe toate! | |
| | | galliciana membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 2:12 pm | |
| hello,hello! lavi, se pare ca ai avut gura aurita! lumi, bafta la dct! sa ne spui ce ai facut! sami, esti o femeie si jumatate, sunt sigura ca faci totul cum trebuie!! salutati,soro, mai des, nu din an in pasti..... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz o intrebare pt voi: ati luat careva mladite de zmeur?? cf prospectului, se pare ca "sufar" de tulburarineurovegetative premenstruale sau dismenoree??? oare e bine daca incep sa il iau?? in afara de cele cu capul, bineinteles!....... | |
| | | Mona41 incepator
Mesaje : 385 Data de inscriere : 15/04/2010 Varsta : 56 Localizare : Israel
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 3:40 pm | |
| Fete, V-am citit pe fuga... Va pupic, sanatate si imbratisari fuggg | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 7:42 pm | |
| Fetele, am fost la eco. Asezati-va bine pe scaun ca n-o sa va vina sa credeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S-a vazut sarcina de 6 sapt si 6 zile, absolut normala, embrion in parametri , cu inima care batea, fara dubiu!!! Ii povestisem deja doctoritei de hemoragia de pe 6 mai, cu doua cheaguri mari de sange, ii zisesem ca sangerarile s-au oprit a doua zi, ca sunt ingrijorata ca inca mi-e rau, ca sunt ca o leguma, obosita si cu frisoane. Si pe urma am facut eco endovaginala, unde, cum va zisei, sarcina a aparut fara probleme, din prima. Nu mi-a venit sa cred, cu toate ca incepusem sa ma intreb si eu ce naiba e in neregula cu mine de tot imi este greata si mi-e rau... A zis si ea ca sansele ca sarcina sa ramana dupa asa scurgere de sange, erau minime. Nu stiu ce-a fost hemoragia aia, nu am primit o explicatie clara. Mi-a mai zis ca sarcina e normala si in parametri, deci nu mai mica decat varsta data de cm. Mi-a zis ca nu se stie ce va fi, ca in orice sarcina , dar ca azi totul arata perfect normal.... Fetelor, macar pentru momentul asta cred ca pot fi fericita! | |
| | | alinutahu incepator
Mesaje : 481 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 41 Localizare : budapesta
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 7:46 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 7:54 pm | |
| Vezi bine Alinutza..Doamne nici eu nu credeam, nici nu speram, ma tot uit la poza de la eco.... | |
| | | alinutahu incepator
Mesaje : 481 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 41 Localizare : budapesta
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Mai 10, 2010 8:17 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul | |
| |
| | | | Discutii zilnice de tot felul | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum