Sertarelul cu copii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sertarelul cu copii

In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho

Discutii zilnice de tot felul

In jos 
+19
danny1
beatrix69
lavinia
Sorina
amy
lumy_clt
lyly_mar
alinutahu
Mona41
CODRA
mirela2
samira33
soricica
guzelnico
menics
brunadria
luminita42
Ada
galliciana
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

Data de inscriere : 12/04/2010
Localizare : france

Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyLun Apr 12, 2010 7:09 pm

Rezumarea primului mesaj :

lumi, si la mine e frig.... tatal meu foloseste ceai de crusin,zice ca e bun.. in schimb, eu sunt invers, pe mine ma apuca burta si de nervi,deh....A fost sarbatoare,nici eu nu am stiut, si am spalat... Embarassed
Sus In jos
http://www.spatiulmeu.com/view_profile.php?key=b8lndpa61anhjw6gi

AutorMesaj
lyly_mar
avansat
avansat
lyly_mar

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyJoi Apr 22, 2010 7:33 pm

Sami,Liminita multumesc de sfaturi flower Si eu inclin spre dr Albu.M apuc mai serios de analize pt FIV in maimca eu oricum pana in sept nu pot incerca.Si mai are problme si mnealui ,cu o infectie cu E coli care nu cedeaza........si de gura mea ca vreau sa fac FIV, a inceput sa se agite ,la ce dr sa se duca........Offfff,ca vb unei asistente a unui dr la care ma duceam acum vreo 5 ani,asistenta care ma cunostea f bine...ca dc era dupa mine si puteam sa-i fac singura ....avem tripleti What a Face

Galli,draguto,nu te mai agita.......vorba Monei, ca nu are sens,tu zici ca tarzan nu a mai fost de cateva luni sa vada ce este pe acolo..........pai al meu nu a mai fost de 3 ani sa vada un pamant care este pe langa bucuresti....pe care chipurile sa facem casa.......vise.Ca deee, erau meciuri la TV...singurul lucru pe care il facem .......e ca ne certam cand vine ziua de plata a ratei la Banca.
Asa ca,nu te mai enerva,ca nu se mai schimba flower

Mirela, si mie mi-a placut f tare de dr endocrinoloaga,mi-a zis doar ca avea probleme mari,ciclu anovulatoriu,FSH cam 18 si ca eu stau mult mai bine ca ea.

Samira,multa sanatate mamei tale si sa dea DD sa nu fie probleme cu operatia.

Pupici la gagici
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

Varsta : 54

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyJoi Apr 22, 2010 10:39 pm

Luminita, eu am facut cate 3 odata, le-am suportat destul de bine, parca mai bine decat doza de o singura fiola pe care o avusesem la inseminare, cred ca si datorita protocolului lung, cu inhibare din ziua 21 a ciclului precedent... Doza maxima posibila e de 6/zi, imagineaza-ti... Oricum in ultimile doua zile inainte de punctie simteam ca port niste pietre in burta, senzatie cam nashpa, dar...a trecut!!
Mult succes Mona, sa fie bine de data asta!!
Sus In jos
amy
membru avansat
membru avansat
amy

Varsta : 49
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyVin Apr 23, 2010 7:28 am

Buna dimineata fetele.
Galli, imi pare rau de cele auzite, dar nu te mai agita nici tu. daca pe el il doare in cot, tu de ce te enervezi? Mergi la shoping, la coafor, la o cafea cu o prietena, relaxeaza-te. Ai timp sa te stresezi cand se va intoarce acasa Wink.
Samiruta, naspa problema cu mama. Din pacate ai mei parinti sunt morti amandoi. Sad(
I-am cumparat surioarei o pereche de blugi de graviduta, o dulceata. Nu mai pot de burtica ei. Very Happy
Pe unde umbla Mayan??? S-o fi facut bine Manu, care era racita?
Va pupacesc !
Sus In jos
Ada

Varsta : 47

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyVin Apr 23, 2010 8:34 am

Neata fete,

Azi e Sfantul Gheorghe,La Multi Ani tuturor cu ocazia onomasticii! flower flower flower

Amy,ies si eu azi sa cumpar un cadou pt.o pitica de 2 ani.De abia astept..

Sa aveti o zi frumoasa!
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyVin Apr 23, 2010 10:29 am

hello,hello!!
sunt putin mai bine, dar, nu m-am uitat in oglinda.......
cred,ca si-a dat seamam de magarie, ma intreba aseara cum ma simt si daca mai sunt suparata.....
ma duc sa mananc ceva, sunt lesinata,rau, si voi reveni! o zi buna! pupici!
Sus In jos
danny1

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyVin Apr 23, 2010 11:10 am

pai da,a avut timp sa reflecteze.cred ca i s-a shifonat orgoliul masculin,ca tu ai fost mai barbata decat el,ai pus piciorul in prag si i-ai scuturat pe aia.si aia au vazut ca tu esti capul,nu el.si i s-a burzulit orgoliul.si mie mi-i plin podul de orgoliu masculin.adevarul e ca nici al meu nu face nimic singur,fara sustinere si incurajare,ca un copil.
eu i-am zis omului meu ca daca asta ii e programul saptamanal de o zi cu crize,sa-si faca bagajele sa plece.cred ca a fost un dus rece,s-a calmat.bine nu pe fata si nu imediat,tot comenta.
n-am ajuns sa-i adun coji. Evil or Very Mad Twisted Evil
Sus In jos
alinutahu
incepator
incepator
alinutahu

Varsta : 41
Localizare : budapesta

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyVin Apr 23, 2010 11:41 am

mai fetelor oare sunt chiar asa barbati astia sau noi ii vedem asa?[left]cat despre orgoliul nici noi nu ne lasa mai jos scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

Varsta : 57
Localizare : Netherlands

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyVin Apr 23, 2010 1:42 pm

Buna fetele,
va plangeti de barbati?..Very Happy hai ca nu-i asa rau, ca si noi femeile le avem pe ale noastre!
chestie de sincronizare zic eu, nu se nimereste mereu sa fii pe aceiasi lungime de unda cu partenerul.
In rest voi sa fiti sanatosi, lasa ca astea trec.

Aoleu Amy, ce trist ca ti-ai pierdut amandoi parintii. prea devreme. Mie mi-e si frica sa ma gandesc la parintii mei, sper sa fie sanatosi si sa traiasca pentru totdeauna..:-)

Ada, ce bine ca a zis de Sf Gheorghe , e ziua mamei mele de nume, trebuie s-o sun.

Eu azi program de cumparaturi. Va fi un week-end frumos cu soare asa ca stiu ce am sa fac, stau pe afara!Very Happy

pupici!
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyVin Apr 23, 2010 8:08 pm

heloooooooo,da voi pa unde sunteti,mey!!!???? m-am intoxicat azi iar cu spray dintr-ala....mai am,inca....
maine continui in baie, bag rufe la spalat, am o gramada....tre sa mg si in piata,ca cica nu ii mai lasa pe tarani in piata sa vanda fara nu stiu ce ...pana acum era certif de prpoducator, acum,iar le cer nu stiu ce....
am uitat sa va spun, azi se mananca peste
hai, revin....
barbatii astia -greu cu ei-greu si fara ei.....lumi, orgoliile stau in locuri diferite....asta e..... affraid affraid affraid
Sus In jos
alinutahu
incepator
incepator
alinutahu

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptySam Apr 24, 2010 9:07 am

lol! nu e nimeni ...eu am facut cafeau ...pofta mare ....azi zi cu soare ,cald asa ca program de plinbare in aer liber ca de mult am asteptat vremea buna ....un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de ce dragi sunny sunny sunny
Sus In jos
alinutahu
incepator
incepator
alinutahu

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptySam Apr 24, 2010 9:09 am

codra ceva vesti .... bounce bounce bounce ....hai spune ceva nu ne tinea cu inima in dinti Exclamation
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptySam Apr 24, 2010 10:11 am

Neatza!!!!

Alinuta multam de cafea Smile
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptySam Apr 24, 2010 10:39 am

Raportam:
Ieri a fost ultima zi de serviciu, sapt viitoare sunt in concediu iar in mai o sa intru in prenatal. Very Happy Very Happy Very Happy
A fost frumos, emotionant, nici ca le venea sa credea cum a trecut timpul, de parca mie imi venea. Am petrecut, ne-am tras in poze ...a fost frumos.

Acu ma apuc sa fac un pic de ordine si sa bucataresc ceva bun.

POOOOOOOOOOOOOOOP
Sus In jos
lavinia

lavinia

Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 43
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptySam Apr 24, 2010 12:00 pm

Un week-end minunat si insorit!!! flower
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptySam Apr 24, 2010 2:36 pm

Buna fetele,
Lumy ma bucur ca a fost frumos la petrecerea ta!
Ai rezistat la serviciu foarte bine pana acum. Hai ca mai e putin si ai fetitele in brate!

Alinuta flower

La noi schimbare de program , vroiam sa stam degeaba azi, dar ne-am apucat de curatenie, sotu' spala geamurile si eu curatz dulapurile la bucatarie...hmmm, pare destul de muncit. Oricum azi e un soare slabutz aici, maine cica -i mai bine poate facem inauguram gratarul cumparat.

Hai ca va pupic, am facut o pauza sa si mananc ca ma epuizasem..:-)

cheers
Sus In jos
alinutahu
incepator
incepator
alinutahu

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptySam Apr 24, 2010 2:56 pm

lumi...eu in locul tau ramaneam la programul vechi Very Happy ....dar pana la urma si curatenia tot avoastra este....spor la traba Laughing Laughing Laughing
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyDum Apr 25, 2010 7:59 am

neataaaaaaaaaa! va invit la cafea!! la mine e sunny sunny sunny si cred ca va fi cald!
hai, somnoroaselor!!! cafeaua e fierbinte!!!
Sus In jos
alinutahu
incepator
incepator
alinutahu

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyDum Apr 25, 2010 9:33 am

gali....mersi de cafeluta ...si la noi este vrema frumoasa.... cheers cheers cheers
Sus In jos
lavinia

lavinia

Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 43
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyDum Apr 25, 2010 10:32 am

Neata!! Eu abia acum imi beau cafeaua!!! Embarassed Am fost cu catelul meu la plimbarea de dimineata si acum mi-am fc timp pt cafea!La noi este cam innorat, cam de 3 zile este asa ...va pup flower
Sus In jos
amy
membru avansat
membru avansat
amy

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyDum Apr 25, 2010 3:17 pm

Sal, dulcicatelor si de la mine.
La noi ca de obicei program administrativ duminica.
Am fost la socrii, am papat si acum balauresc putintel pe aici si poate trag un puisor de somn.
Aveti grija de voi.
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyLun Apr 26, 2010 6:50 am

neata! cheers va astept la cafea! e innorat azi, deocamdata....
m-am apucat de strans pe aici. ma cam doare burta si mijlocul, semn de ....
ma duc sa bag si rufe la spalat.revin.
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyLun Apr 26, 2010 10:29 am

Buna fetele,
Matinala mai esti Gali!..Mai iesi azi cu treburi?..
Noi ne-am rupt in figuri si ieri si sambata, am facut ceva curat prin casa, ca de vine mama lui H in vizita pe joi.

a fost ceva de lucru, scuturat covorul, spalat dulapuri pe la bucatarie, curatat la baie mai inversunat, spalat pe jos maturat iar prin curte, chestii d-astea Rolling Eyes, suficient cat sa ne fie ciuda ca ne deranjam pentru babuin (a se citi baba.. Very Happy ) oricum bine ca vine ea ca altminteri nu cred ca ne mobilizam mai ales pentru spalatul geamurilor care e un efort in casa asta, sunt multe si inalte, pe tot peretele. In fine, ne-am linistit ieri pe la 5 dupa amiaza, dar eram rupti de oboseala, nu prea suntem buni de munca fizica nici unul. G viseaza sa ne luam femeie sa faca curatenia grea, asta cand vom fi noi bogati Suspect Hihihi cand o mai fi si asta , la pensie?...Very Happy
Colac peste pupaza pe seara mi-a mai trimis si fiica-mea doua proiecte sa-i pun diacritice, asa ca am ajutat-o ca inima slaba de mama ce sunt Very Happy
Azi scriu la computer, bag la masina de spalat si ceva de mancare. Mai vad daca mai imi vin si alte idei.

Pupici la toate!

cheers
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyLun Apr 26, 2010 11:11 am

mda, sunt un car de nervi...... cred ca mi s-a stricat masina de spalat....acu, cand spal mai rar..... drunken
de dimineata, am dibuit ce si cum, nici acum nu am scos tura de rufe!!....... scratch no comment, imi vine sa le arunc pe toate.... e si masina din alta parte, pe net nu am gasit modelul..... Basketball uffffff.......
tarzan a zis - sigur, arunc-o l a gunoi, pai de-aia ti-ai cumparat.... saraca, ea care a spalat si 6-8 ture pe zi....
o repar eu....no problemm.....
chiar mpa ingrijorati, ca prea multe lipsiti.....si asa am multe ganduri negre.....uffffffffff......... affraid confused
Sus In jos
Mona41
incepator
incepator
Mona41

Data de inscriere : 15/04/2010
Varsta : 56
Localizare : Israel

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyLun Apr 26, 2010 11:56 am

Salut gagici harnicute.
Eu cu dezamagirea in suflet...
Am facut ieri absorbitia..
Au fost 3 foliculi...si toti trei goi...bang..
Am ramas trasniti si noi si medicul...
asta e...
La ciclul urmator ( ca am de gand sa fac imediat ce-mi vine CM) vom reveni la metodele cunoscute.
Se vede ca menogonul nu a functionat de fel la mine..
Probabil ne intoarcem la gonal...
mai scriu cand imi revin.
Oricum avand in vedere ca eu vreau sa fac unul nou chiar luna viitoare, mi-a recomandat sa iau progesteron 12 zile , ovule si apoi imi va veni clclul si apoi incepem...
Ca sa nu se dereglege menstra...a zis el.
asta-i
pup tuturor si o saptamana buna
Sus In jos
amy
membru avansat
membru avansat
amy

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 EmptyLun Apr 26, 2010 12:27 pm

Buna, fetele.

Uofff, Mona, urat ai mai inceput saptamana. Lasa ca luna viitoare o sa fie mai bine. Capul sus, ne-am obisnuit cu tine o luptatoare. Daca tu vrei un butoi, noua, la restul gastii ne trebuie cate o piscina. Sad
Va pup pe toate si vorbim mai pe seara. Azi ma duc la doctor sa repet PapaNicolau si sa-mi dea tratament, poate ajunge la gradul 2 macar.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Discutii zilnice de tot felul
Sus 
Pagina 12 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii zilnice de tot felul - 8
» Discutii zilnice de tot felul-2
» Discutii zilnice de tot felul-4
» Discutii zilnice de tot felul-7
» Discutii zilnice de tot felul - 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sertarelul cu copii :: Sugestii si reclamatii-
Mergi direct la: