Autor | Mesaj |
---|
lyly_mar avansat
Mesaje : 648 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 55 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mier Apr 21, 2010 8:14 pm | |
| galii,draguto,pai dc esti mare propietareasa......normal ca mori cu el de gat,vb vine..e dreptu tau pupici Supozitoarele pot avea diferite intrebuntari........dupa caz | |
|
| |
luminita42 membru de baza
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mier Apr 21, 2010 8:15 pm | |
| pai si unde se arata varsta adutzo, eu cred ca sunt inapoiata ca de la 5 numere in sus gresesc :-( | |
|
| |
lyly_mar avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mier Apr 21, 2010 8:17 pm | |
| Amy,ma bucur ca sora ta a luat ce-a mai buna decizie Cred ca are nevoie de incurajari Ada ,ce faci draguto? | |
|
| |
galliciana membru avansat
Mesaje : 1489 Data de inscriere : 12/04/2010 Localizare : france
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mier Apr 21, 2010 8:17 pm | |
| news,news, am avut curentul intrerupt!!! am scris mesajul in 2 parti....hihihi...... | |
|
| |
Ada
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mier Apr 21, 2010 8:24 pm | |
| Lyly,ce sa fac,mai citesc si eu cate una alta,umblu abrambura pe forumuri. Of,stii ca eu nu te-as putea sfatui cu privire la Fiv mai ales in Bucuresti dar transmit ganduri bune si ma rog pt.tine sa reusesti indiferent unde anume faci Fiv-ul.Doamne Ajuta fata draga! Luminita,continua testul chiar daca gresesti,mergi mai departe.Hai ca eu m-am distrat,e ceva legat doar de memorie. Galli [salut] Nico parca zicea ca merge in Ro. | |
|
| |
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mier Apr 21, 2010 8:27 pm | |
| Lyly, Deliana P. e insarcinata? pai parca avea un copilas mic, nu stiam ca mai vrea unul!..Ma bucur sa aud! trebuie sa te fi placut tare mai Lyly de ti s-a confesat sau a schimbat-o sarcina..Cu mine era cam rece, cam formala, am fost pacienta ei ,dar rar mi-a spus ceva legat de viata ei personala..mereu imi zicea ca sansele mele sunt mici, etc..acu inteleg ca saraca avea propriile ei suferinte si frustrari legate de asta. Eu nu as fi facut insa FIV cu ea, nu stiu de ce, chestie de compatibilitate, de incredere. Cu schemele mele de stimulare pentru inseminari nu a nimerit-o, dar nu stiu daca nu era si vina mea, ca deh, varsta. oricum si mie mi-a placut de ea asa ca persoana, pacat ca nu eram compatibile. Acuma cum simti tu ca e mai bine. Vezi ca Samira o stie mai bine, e vecina ei. Sami a facut parca un FIV la medlife, eu numai inseminare si stimulari. | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mier Apr 21, 2010 8:46 pm | |
| Aduto, mie mi-a iesit ca am dat in ramoleala, 50 de ani !!!Hihihi! Dar cred ca pot sa intineresc cu putin exercitiu! | |
|
| |
lyly_mar avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 5:20 am | |
| Luminito,nu Deliana Predoi este insarcinata......dr endocrinolog este(Magda Bajenaru).Cu endocrinoloaga am stat la povesti.....ea mi-a zis sa ma duc la Deliana.Si ei i-a zis Deliana ca are o varsta(aproape 40) si sanse fff mici de FIV ,dar a ramas natural,in ziua a8 a CM.
pupici | |
|
| |
Ada
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 7:27 am | |
| Neata fete,poftiti la cafeluta.
Luminita,nu e ramoleala e intelepciune!E varsta creierului,hihi.Daca iesea mai mult cred ca trebuia sa ne punem intrebari,nu?
Aici pare a fi o zi frumoasa azi,ceea ce va doresc si voua.Spor in toate cele sa aveti!
Ultima editare efectuata de catre Ada in Joi Apr 22, 2010 8:45 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 7:35 am | |
| neataaaaaaaaa! mda, vesti triste pt mine!..... am luat-o in freza de la mnealui:m-am inflacarat si am povestit, m-a sunat, si a zis ca tip la el.... i-am spus ca nu, si l-am intrebat - bine, si vrei ca toata lumea sa isi bata joc de munca ta?? sa le las pana vine el acasa......ori poate sunt eu prea tampita, si,oricum pun suflet in ce fac..... mi-a inchis si telefonul, mess, tot.... ma gandeam sa ii trimit un mesaj... dar,nu....nimic! faca ce o vrea!! trebuia imprejmuit de multa vreme, dar mnealui a preferat pescuitul.....asta e.... sunt demoralizata si suparata rau,rau,rau de tot...... ma duc la treburi....mai vb.... | |
|
| |
samira33 membru de baza
Mesaje : 1631 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 7:43 am | |
| buna dimi
fetelor am avut ieri o zi ....nici nu stiu cum s-o numesc...va povestesc diseara.
lyly,eu am facut Fiv cu Deliana. decizia finala este a ta...eu pot sa-ti spun doar parerea mea:nu as mai face vreodata Fiv cu ea ...asadar nici nu o recomand.Dr.Albu imi pare un medic mult mai atent si dedicat.Il prefer. mamei i-am facut programare la dr. Albu la eco,marti,iar joi se interneaza la Medlife pentru analize si investigatii complete. apoi decidem ce si cum.
va pup...am fugit ca am multa treaba. | |
|
| |
amy membru avansat
Mesaje : 1369 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 49 Localizare : Ploiesti
| |
| |
Ada
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 8:47 am | |
| Galli,imi pare rau ca esti suparata,chiar pui mult suflet in toate..
Amy,ce fain.Cumparaturi pt.gravidute.. | |
|
| |
CODRA
Mesaje : 32 Data de inscriere : 14/04/2010 Varsta : 50 Localizare : ORADEA,BIHOR
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 9:39 am | |
| | |
|
| |
alinutahu incepator
Mesaje : 481 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 41 Localizare : budapesta
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 10:09 am | |
| neata gagici...eri am fost foarte scurta dar hai sa va povestesc...pt ca deja luam de trei luni consecutiv closty ,luna asta facem pauza ....mi-a scris femibion 800 care este un complex de vitamine fosfor,calciu,iod etc. asrea se dau la femei care vor sa ramana insarcinate si la gravidute pana in sapt 12 dupa care se scrie femibion 400 , in sfarsit luna asta mergem pe natural....merg la sange si eco in z9 si daca o sa am cava foliculi atunci merg la eco si in z12 si z14 dar repet fara nici un fel de med pe baza de hormoni....daca nu se intampla nimica la urmatorul cm mergem la insemanare pupici tuturor | |
|
| |
Mona41 incepator
Mesaje : 385 Data de inscriere : 15/04/2010 Varsta : 56 Localizare : Israel
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 11:08 am | |
| Neata fete frumoase... Si eu cu umflaturile mele...picioarele si burtica...ufff. Gali scumpa, din experienta mea _IDENTICA- cu pamanturile...ai urmatoarele variante... 1 daca e pamantul TAU...cumparat de tine ...pe numele tau...cu banii Tai...atunci ai grija de el... 2 Daca e o combinatie...si de fapt e la lui....atunci asteapta-l pe el si nu misca un pai...mai ales daca reactioneaza asa fata de bunele tale intentii... Mare bataie de cap am avut si eu cu pamantul de la bicaz...uffff.. Pupi...si o zi buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 12:29 pm | |
| Lyly, vasazica asa! De endocrinolog vorbeai?...Deci deliana asa este ea mai pesimista. Cred ca deliana e de varsta ta, ea insa ramas gravi la 38 de ani. Si mie tot asa imi zicea de-mi venea sa-mi iau campii. si daca nu zicea nimic, tot ghiceam in atitudinea ei o anumita rezerva , ca si cum ar fizis: nu te mai zbate cucoana, nu ai nici o sansa..:-( Samira ti-a zis parerea ei si eu inclin sa cred ca are dreptate cu deliana. eu mai pot sa adaug ca atitudinea doctorului in timpul procedurii conteaza, daca iti inoculeaza frustrari si te face sa te simti ca faci eforturi degeaba mai bine lipsa. ..Pentru motivul asta nici eu nu m-as duce la deliana pentru fiv. Du-te o data la ea, la o consultatie si discuta. Poate tie ti se va parea ok ca atitudine medicala.
Ultima editare efectuata de catre luminita42 in Joi Apr 22, 2010 12:35 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 12:34 pm | |
| Galli, ce te mai oftici tu si de tarzan, lasa-l in pace ca el acolo e rupt de realitate. Fa si tu ce poti si protejaza-ti nervii si sanatatea. Mona, cum te simti gagico cu 4 menogon in tine? Iti da ceva reactii adverse?...adica in afara de umflat, balonare.. Fetele, eu cu programul obisnuit, nu am activitati deosebite azi. Va doresc o zi frumoasa!
Ultima editare efectuata de catre luminita42 in Joi Apr 22, 2010 12:41 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 12:40 pm | |
| Samira iti urez succes si toate cele bune pentru mamica ta. sa dea D-zeu sa treaca cu bine peste incercarile astea. Si tu la fel, cred ca ti-e greu s-o stii asa . Amy , pai la 3 luni e normal, cred eu, sa se vada burtica! La cele slabe se vede burta mai mult, in general. Cred ca sora ta e foarte bine.
Ultima editare efectuata de catre luminita42 in Joi Apr 22, 2010 5:14 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
danny1
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 1:00 pm | |
| sunt pe aici,fara chef.sunt asa bleaga......dar nu am curajul sa ma gandesc la somn. asa eram si ieri.si visam sa merg acasa si sa dorm.si cand colo,ma asteapta mnealui cu scandal,intors pe dos.s-a dus si cheful de somn pe toata ziua,si orice chef.am picat in butoi.asta face parte din ciclul"povesti cu pesti(barbati).bleah. | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 3:04 pm | |
| degeaba, sunt suparata............. mona, sunt pamanturile lui, pe numele meu!!daca io gresesc, atunci imi astept rasplata.... danny ,insf te mai vedem pe aici..... da, sigur, dupa atatea luni lasat in paragina pamantul, e normal, sa il calce altii m-a sunat si azi, dar, ca de ce ma cert, cand merg - nu stiu i*am rasp..... incep sa ma satur ca sa il las asa pana vine el acasa!!!! siguuuuuuuuuuuuuur! si daca lumea nu isi potriveste progr cu al lui, tot eu voi fi de vina.......nu?? cred ca innebunesc.............incep sa ma satur de multe lucruri....... ne mai auzim........ | |
|
| |
Mona41 incepator
Mesaje : 385 Data de inscriere : 15/04/2010 Varsta : 56 Localizare : Israel
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 4:08 pm | |
| Fete, hotarat lucru...barbatii sunt de pe o alta planeta ( aviz danny si gali ) Gali, dupa cum ti-am zis...IDENTIC... da-l in masa si sa rezolve el cu pamanturile lui......tu mergi la coafor...pe banii tai ... Glumesc evident...lasa sa te sune el... Lumi, nu am nici un fel de reactii...la ce te referi...inafara de faptul ca nu prea....reactionez... doar 3 fol buni...uff..unde e iconograma aia cu batutul capului de pereti acum'.... A...pardon...ma simt mai desteapta pup Samira...draga te tine....ce de probleme...multa sanatate mamei tale... tare te intelegem..pup | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 5:12 pm | |
| Mona, eu mi-am amintit de stimularile mele..cu puregon , cu menogon (menopur) s.a.md. la ultima mi-a fost rau la doua fiole de puregon! eram depresiva si in plus mi-era greata, am facut si criza de bila, aveam probleme de respiratie, ma intepa inima. prostii de astea, dar sa nu mai zic ....d-aia te intrebam, cand am auzit ca faci 4 odata m-a luat cu racori...:-( Desteapta esti oricum , lasa vraje... Pupici! | |
|
| |
mirela2
Mesaje : 129 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 47 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 6:34 pm | |
| dr endo Magda Bajenaru tre sa nasca, e in 9 luni deja......a ramas insarcinata cu noroc ca se pregatea de fiv....si un pic ajutata nu a vrut sa spuna cum si in ce fel......era in pragul unei menopauze prococe...ceva de genul asta.....mie una mi a placut de ea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Joi Apr 22, 2010 6:59 pm | |
| Mire, noi vorbeam de doctorita predoi, endocrinoloaga bajenaru am inteles si eu ca e placuta. ne intreba lyly despre doctorita predoi si i-am zis impresii ,sper sa nu se confunde impresiile despre doctoritele astea doua.:-) tu ce faci , ai inceput stimularea pt. FIV? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul | |
| |
|
| |
| Discutii zilnice de tot felul | |
|