Sertarelul cu copii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sertarelul cu copii

In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho

Discutii zilnice de tot felul

In jos 
+19
danny1
beatrix69
lavinia
Sorina
amy
lumy_clt
lyly_mar
alinutahu
Mona41
CODRA
mirela2
samira33
soricica
guzelnico
menics
brunadria
luminita42
Ada
galliciana
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

Data de inscriere : 12/04/2010
Localizare : france

Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 12, 2010 7:09 pm

Rezumarea primului mesaj :

lumi, si la mine e frig.... tatal meu foloseste ceai de crusin,zice ca e bun.. in schimb, eu sunt invers, pe mine ma apuca burta si de nervi,deh....A fost sarbatoare,nici eu nu am stiut, si am spalat... Embarassed
Sus In jos
http://www.spatiulmeu.com/view_profile.php?key=b8lndpa61anhjw6gi

AutorMesaj
Mona41
incepator
incepator
Mona41

Data de inscriere : 15/04/2010
Varsta : 56
Localizare : Israel

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 26, 2010 1:36 pm

Uff Amy, si tu cu belelele tale..
Sanatate multa
pup
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

Varsta : 57
Localizare : Netherlands

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 26, 2010 2:37 pm

Mona iubita, ce soc. Imi pare rau. cred ca esti tare suparata, Doamne ce viata...
O fi fost un moment prost acum, mai sunt si cm-uri d-astea cand organismul nu vrea sa se miste indiferent cat l-ai forta.
Sa dea D-zeu sa fie bine la puntia viitoare!
te pup de o mie de ori!
flower
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 26, 2010 2:56 pm

mona, you're a survivor!!!!!!!
nici nu ma pot gandi altfel!!!
poate era mai bine o pauza? uffffff.....
masina mea nu are nimic..... capul meu e de vina..... drunken drunken drunken
in fine, mi s-a naruit tot programul.....
plus de asta ma doare capul drunken , drunken , mana-cred ca se schimba vremea, si
tusesc, am racit.....la gat.....stiu io......
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 26, 2010 3:02 pm

amyyyyyyyyyy, cred ca m-am pierdut pe drum........ce s-a intamplat?? Sad Sad
Sus In jos
alinutahu
incepator
incepator
alinutahu

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 41
Localizare : budapesta

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 26, 2010 5:24 pm

buna gagici....am si eu vesti destul de bune...azi am fost la eco ,z9 si am 5 foliculi din care 3 dominanti 15,18,21 mm iar azi mia dat o injectie fostimon pt a creste maturitatea lor iar joi injectie cu choragon pt spargerea acestora....un rezultat destul de bun avand in vedere ca am mers pe ciclu natural...[justify]o zi dupamiaza cat mai placuta flower
Sus In jos
lavinia

lavinia

Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 43
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 26, 2010 7:16 pm

Felicitari pt foliculi,Alina!!! Very Happy si sa ne dai vesti bune pe mai departe! flower
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 26, 2010 7:55 pm

iti tinem pumnii,ali!!
sunt varza de racita,ma pun in pat!! noapte buna,fete...
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyLun Apr 26, 2010 8:57 pm

Alina, ce vesti grozave!..
Se pare ca ai sanse frumoase luna asta!

Gali ce bolnavioara esti ..:-(( Ai grija de tine. Te pup.

Noi am facut o plimbare pana la policlinica, am pus o scrisoare pt. doctorul de familie un fel de istoric medical al amandorura.

Sa aveti o seara frumoasa fetele!

flower
Sus In jos
amy
membru avansat
membru avansat
amy

Varsta : 49
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 7:27 am

Buna dimineata.
Nu am repetat PapaNicolau, pentru ca asa cum era si firesc, neluand tratament, nu avea rost sa-l repet, pentru ca nu avea cum sa se amelioreze.
In schimb i-a facut ecografie surioarei care e in 13 saptamani si 5 zile, i-a zis ca o sa nasca pe 27 octombrie si i-a dat o listuta de analize pe care sa le faca azi.
Am auzit inimioara lui bebita. Doamneee, ce frumios.
Va pupacesc si aveti grija de voi.
Sus In jos
guzelnico
membru de baza
membru de baza
guzelnico

Varsta : 51
Localizare : Istanbul- Turcia

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 9:21 am

Cei/ cele de pe www.infertiliate.com au nevoie de sprijin, in sensul participarii la ONGfest. Nu trebuie sa platim nimic, prin efortul lor s-a achitat taxa de participare, s-au creat materiale promotionale etc. Au nevoie doar de prezenta noastra la stand pentru 3-4 ore, intr-una din zilele in care se desfasoara evenimentul.
Iata o parte din apelul lor:

"Avem nevoie de participarea si implicarea voastra in perioada 7 - 9 mai (vineri - duminica), cand in Parcul Unirii/Izvor din Bucuresti va avea loc ONGFest.
Asteptam sa ne spuneti in ce zi din intervalul 7 - 9 mai ati putea veni pentru cateva ore in Parcul Izvor, la ONGFest, pentru a promova impreuna cauza luptei impotriva infertilitatii."

Ce spuneti, dam si noi o mana de ajutor?
Sus In jos
lavinia

lavinia

Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 43
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 9:34 am

Salutare fetele!!! As participa cu pacere la ONGfest ,dar din pacate nu sunt din Buc si nu am cum sa ajung,sa speram ca fetele din buc se vor duce Very Happy
Eu am niste dureri ingrozitoare de burta incat a trebuit sa iau ketonal forte sa mi se mai amelioreze...asa mi se intampla mereu in z2 dar acum cu intarzierea asta a cm ma doare ingrozitor burta Crying or Very sad
Galli , imi pare rau ca esti racita , sa te faci bine repede flower
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 10:10 am

Buna fetele,
ce faceti?...cam pustiu pe aici in ultimele zile..:-(

Amy , nu ma pricep, dar cand incepi tratamentul pentru problemele iesite la papanicolau?..ai grija cu asta. De surioara cred ca esti foarte entuziasmata. Sa fie sanatoasa!..

Nico ce mai faci?... Esti bine?...

Gali, cum te mai simti?..

Mona , Lavinia va pup!

Eu nu am mai putut dormi , m-am trezit de dimineata. ma gandesc sa-mi fac o prelungire si sa mut computerul in gradina sa lucrez acolo ca in casa nu ma mai atrage sa stau deloc. De m-as putea concentra, mi-a cam pierit focusul de-l aveam acum cateva zile. Mi-a scris ieri un expert olandez care lucreaza in acelasi domeniu si pe care l-am intalnit la un curs acum 6 ani, il rugasem sa-mi dea un sfat pentru piata de joburi aici. chiar a avut idei bune pe de o parte, pe de alta parte mi-a confirmat ceea ce stiam deja. Am fost impresionata ca a raspuns chiar elaborat, dar lucrurile nu prea stau bine cel putin in momentul asta...ce-o mai fi, vom vedea.

Hai ca va pup fetele!

flower
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

Varsta : 54

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 10:24 am

Salve, fetele, si eu observam ca e cam pustiu in ultimele zile...
Ce mai faceti?? Ce ziceti de scandalul de la CF2? Incredibil, te duci gravida si pleci fara fat si fara uter, terminata pe viata, mi-a fost tare mila de tipa aia, de amandoua, de fapt...
De 1 mai mergem pana la Nisipurile de Aur, o mica iesire, probabil ultima, de abia astept, plecam vineri dimineata...Am luat un hotel fain, de 5 stele, vreau sa ma simt bine!
Sotul s-a apucat sa zugraveasca prin casa, incepem sa ne pregatim... Ma gandesc ca mai sunt maxim doua luni si vom fi trei...Astazi sun la dl doctor ca sa-mi fac programarea pentru eco de trim III pentru saptamana viitoare, maxim cealalta.
Astept sa vad ce mai scrieti. Amy, asa cum zice si Luminita, nu neglija problema, te rog!
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 11:37 am

dragelor, sincer,eu am fost oripilata de evenimentele de la cf2,mai alesca, ma gandeam ca putea fi oricare dintre noi.sau dintre voi, care sunteti acolo, mai aproape.de aceea nici nu am intrat sa scriu in ultimele zile.....eu nu pot crede ca asemenea evenimente se intampla azi, nowadays. groaznic....
nu prea bine, am o voce ca din ....butoi, am putina febra,cred.....tusesc....am batic in cap.....ca babele,ce mai....
ma gandeam la o chestie, sa vad voi ce ma sfatuiti: oare sa iau AC acuma, daca tot sunt solo? protejez din rezerva sau nu? v-am spus ca sunt brocolli......
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 12:14 pm

de sami stie cineva,ceva??
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 12:35 pm

Galli, dar de ce sa iei AC? Ca sa mai astepti dupa aia nu stiu cat??
Sus In jos
guzelnico
membru de baza
membru de baza
guzelnico

Varsta : 51
Localizare : Istanbul- Turcia

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 1:06 pm

Fete bune si dragute,

Iata-ma si pe mine, mi-era tare dor de voi. Ma agit sa inchei treburile pe aici si sa ma duc la embrionasii mei inghetati.

Mona, optimista noastra incurabila, iti admir hotararea. Ti-am mai spus, esti un model pentru mine. cheers

Bea, poate reusim sa ne vedem. O sa fac o tura pe la toate gravidutele Wink , ca se pare ca voi va miscati din ce in ce mai greu, dragele de voi.

Luminita, super tare ideea cu scosul pc-ului in gradina. flower Si eu as face la fel.

Lavinia, bun venit, in primul rand. flower Sper sa-ti treaca cat mai repede toate durerile.
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 1:39 pm

Nico, ma bucur ca esti bine si ai mai dat 'raportul'! Smile cheers

Gali, eu n-as lua anticonceptionale, parca as intreba un doctor..
Pare logic ca daca ai lua AC "nu ti se consuma rezerva ovariana degeaba" dar eu nu prea cred ca e asa!
sa nu faci mai mult rau decat bine...:-(
Presupun ca ti-e sila sa mai bati drumul pe la doctori, dar poate ar fi bine sa te duci si sa vorbesti despre asta cu vreunul mai destupat la minte (doctor adica!)...

flower
Sus In jos
SOS Infertilitatea

SOS Infertilitatea

Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 1:45 pm

Hello!

Ne bucuram sa va regasim aici. Smile

Speram sa gasim timp sa stam de vorba pe indelete, dar zilele astea suntem tare prinse, avem multe activitati, am intrat doar sa va anuntam ca maine (miercuri, 28 aprilie) dimineata, la “Observator Matinal” (care incepe la orele 6:00, inca nu stim exact cand vom intra noi) se va vorbi despre infertilitate si despre campania noastra.

Ramona realizeaza azi inregistrarea, ca ilustrare a ceea ce inseamana lupta cu infertilitatea, iar Elena va fi maine dimineata in studio, in direct.

Stim ca e destul de de dimineata, dar oricum vom posta inregistrarea pe blogul campaniei http://infertilitate.com/

Va asteptam alaturi de noi, mult succes tuturor in lupta asta grea!

Cu cel mai bune ganduri,
Anca
Sus In jos
http://infertilitate.com/
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 1:46 pm

Guze, te astept cu mult drag!! Imi va face mare placere!
Bea
Sus In jos
Mona41
incepator
incepator
Mona41

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 2:12 pm

Salve frumoaselor..
Nico...bine ca ne mai dai de veste...
Cat despre optimismul incurabil...cred ca toate il avem...ca altfel nu am fi aici pe forum sa trancanim...sa ne descarcam...sa ne incurajam...
Toate suntem niste luptatoare...unele mai sensibile, altele mai "trecute prin toate" dar cu toatele optimiste....
Lumi...tare ideea cu pc in gradina I love you
Gali, draga de tine....vezi ca te-au napadit bolile fara barbatel...pup flower
Nu stiu ce sa-ti zic de AC...macar...suna un doctor...poate ramaii si tu ca sf fecioara...din duhul sfant...
m-am tzicnit rau de tot fete...sorry... affraid
Bea...misto sa va odihniti un pic inainte de marele eveniment I love you
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 2:32 pm

Anca,bun venit!
Eu si asa ma trezesc dim, azi la 5 am fost sus! affraid affraid affraid
si urmarirea Antenei 1 a devenit obisnuinta!!
de altfel am mai vazut la matinal niste chestii interesasnte.
deci o s-o tin de mana pe Elena!! Poate pune o vb buna si pt babe... cheers drunken

Lumi,bea, aveti voi dreptate in felul vostru.
nico, fetele,grasunelele nu mai sunt asa sprintene, nu de alta....

Mona, toate ma lasa,maica.....
ma puse al cu coarne, si bagai rufe la masina! Aoleu, cred ca pana in franta, la producator se aude zgomotul! affraid
Ca atare, maine vine altu la masina! Ala de ieri mi se paru cam obraznic,mosu, si mai ca se dadea la mine,....
si poate ca o lasa asa sa isi mai faca drum, io stiu? affraid
da si cand l-oi vedea.....vai de el.....
acu stau langa mneai, sa termine de spalat,am modif programul, si gata...... confused bounce
ma doare un cap, ma ustura caile respiratorii, deci, spre comunism inainte.
faza dura aseara-suna mama- aveam o voce, de a crezut ca e tarzan....hihihihi, nici ea nu e cu totul.....
Sus In jos
Mona41
incepator
incepator
Mona41

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 3:36 pm

Gali , clar esti briocoli... Very Happy
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 4:01 pm

cheers cheers cheers cheers cheers

sorooooooooooooooooo,da pe unde umblati?? confused confused confused
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 EmptyMar Apr 27, 2010 9:35 pm

Deci clar,

Galli e brocolli, si io care credeam ca mai are scapare Laughing

Ne fu tare dor de voi.
Noi inca ne acomodam cu statul acasa, lenevim mai toata ziua Very Happy, pana reusim sa ne facem program.
Sprinteneala inca mai este. Primit ok si de la don doftor. Maine mai am un curs (pe la Victoriei), si apoi ma deplasez doar prin imprejurimi.
Chiar Nico poate ne vedem si noi.
Toate bune si frumoase, bebeline mancacioase,agitate si paroase bounce bounce .

Zilele astea raman home alone, sosu tre sa dea o tura pe la Constanta, la un client nou.

Asa ca o sa bantui mai des pe net (atat cat nu fac mandrele figuri) tongue

Pana una alta va trimitem multi pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si flower flower flower flower
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 13 Empty

Sus In jos

Discutii zilnice de tot felul
Sus 
Pagina 13 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii zilnice de tot felul - 8
» Discutii zilnice de tot felul-2
» Discutii zilnice de tot felul-4
» Discutii zilnice de tot felul-7
» Discutii zilnice de tot felul - 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sertarelul cu copii :: Sugestii si reclamatii-
Mergi direct la: