Sertarelul cu copii In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte |
,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho
|
|
| Discutii zilnice de tot felul | |
|
+19danny1 beatrix69 lavinia Sorina amy lumy_clt lyly_mar alinutahu Mona41 CODRA mirela2 samira33 soricica guzelnico menics brunadria luminita42 Ada galliciana 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
galliciana membru avansat
Mesaje : 1489 Data de inscriere : 12/04/2010 Localizare : france
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 12, 2010 7:09 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :lumi, si la mine e frig.... tatal meu foloseste ceai de crusin,zice ca e bun.. in schimb, eu sunt invers, pe mine ma apuca burta si de nervi,deh....A fost sarbatoare,nici eu nu am stiut, si am spalat... | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Mona41 incepator
Mesaje : 385 Data de inscriere : 15/04/2010 Varsta : 56 Localizare : Israel
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 26, 2010 1:36 pm | |
| Uff Amy, si tu cu belelele tale.. Sanatate multa pup | |
| | | luminita42 membru de baza
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 26, 2010 2:37 pm | |
| Mona iubita, ce soc. Imi pare rau. cred ca esti tare suparata, Doamne ce viata... O fi fost un moment prost acum, mai sunt si cm-uri d-astea cand organismul nu vrea sa se miste indiferent cat l-ai forta. Sa dea D-zeu sa fie bine la puntia viitoare! te pup de o mie de ori! | |
| | | galliciana membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 26, 2010 2:56 pm | |
| mona, you're a survivor!!!!!!! nici nu ma pot gandi altfel!!! poate era mai bine o pauza? uffffff..... masina mea nu are nimic..... capul meu e de vina..... in fine, mi s-a naruit tot programul..... plus de asta ma doare capul , , mana-cred ca se schimba vremea, si tusesc, am racit.....la gat.....stiu io...... | |
| | | | alinutahu incepator
Mesaje : 481 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 41 Localizare : budapesta
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 26, 2010 5:24 pm | |
| buna gagici....am si eu vesti destul de bune...azi am fost la eco ,z9 si am 5 foliculi din care 3 dominanti 15,18,21 mm iar azi mia dat o injectie fostimon pt a creste maturitatea lor iar joi injectie cu choragon pt spargerea acestora....un rezultat destul de bun avand in vedere ca am mers pe ciclu natural...[justify]o zi dupamiaza cat mai placuta | |
| | | lavinia
Mesaje : 90 Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 43 Localizare : galati
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 26, 2010 7:16 pm | |
| Felicitari pt foliculi,Alina!!! si sa ne dai vesti bune pe mai departe! | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 26, 2010 7:55 pm | |
| iti tinem pumnii,ali!! sunt varza de racita,ma pun in pat!! noapte buna,fete... | |
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Lun Apr 26, 2010 8:57 pm | |
| Alina, ce vesti grozave!.. Se pare ca ai sanse frumoase luna asta! Gali ce bolnavioara esti ..:-(( Ai grija de tine. Te pup. Noi am facut o plimbare pana la policlinica, am pus o scrisoare pt. doctorul de familie un fel de istoric medical al amandorura. Sa aveti o seara frumoasa fetele! | |
| | | amy membru avansat
Mesaje : 1369 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 49 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 7:27 am | |
| Buna dimineata. Nu am repetat PapaNicolau, pentru ca asa cum era si firesc, neluand tratament, nu avea rost sa-l repet, pentru ca nu avea cum sa se amelioreze. In schimb i-a facut ecografie surioarei care e in 13 saptamani si 5 zile, i-a zis ca o sa nasca pe 27 octombrie si i-a dat o listuta de analize pe care sa le faca azi. Am auzit inimioara lui bebita. Doamneee, ce frumios. Va pupacesc si aveti grija de voi. | |
| | | guzelnico membru de baza
Mesaje : 1561 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 51 Localizare : Istanbul- Turcia
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 9:21 am | |
| Cei/ cele de pe www.infertiliate.com au nevoie de sprijin, in sensul participarii la ONGfest. Nu trebuie sa platim nimic, prin efortul lor s-a achitat taxa de participare, s-au creat materiale promotionale etc. Au nevoie doar de prezenta noastra la stand pentru 3-4 ore, intr-una din zilele in care se desfasoara evenimentul. Iata o parte din apelul lor: "Avem nevoie de participarea si implicarea voastra in perioada 7 - 9 mai (vineri - duminica), cand in Parcul Unirii/Izvor din Bucuresti va avea loc ONGFest. Asteptam sa ne spuneti in ce zi din intervalul 7 - 9 mai ati putea veni pentru cateva ore in Parcul Izvor, la ONGFest, pentru a promova impreuna cauza luptei impotriva infertilitatii." Ce spuneti, dam si noi o mana de ajutor? | |
| | | lavinia
Mesaje : 90 Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 43 Localizare : galati
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 9:34 am | |
| Salutare fetele!!! As participa cu pacere la ONGfest ,dar din pacate nu sunt din Buc si nu am cum sa ajung,sa speram ca fetele din buc se vor duce Eu am niste dureri ingrozitoare de burta incat a trebuit sa iau ketonal forte sa mi se mai amelioreze...asa mi se intampla mereu in z2 dar acum cu intarzierea asta a cm ma doare ingrozitor burta Galli , imi pare rau ca esti racita , sa te faci bine repede | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 10:10 am | |
| Buna fetele, ce faceti?...cam pustiu pe aici in ultimele zile..:-( Amy , nu ma pricep, dar cand incepi tratamentul pentru problemele iesite la papanicolau?..ai grija cu asta. De surioara cred ca esti foarte entuziasmata. Sa fie sanatoasa!.. Nico ce mai faci?... Esti bine?... Gali, cum te mai simti?.. Mona , Lavinia va pup! Eu nu am mai putut dormi , m-am trezit de dimineata. ma gandesc sa-mi fac o prelungire si sa mut computerul in gradina sa lucrez acolo ca in casa nu ma mai atrage sa stau deloc. De m-as putea concentra, mi-a cam pierit focusul de-l aveam acum cateva zile. Mi-a scris ieri un expert olandez care lucreaza in acelasi domeniu si pe care l-am intalnit la un curs acum 6 ani, il rugasem sa-mi dea un sfat pentru piata de joburi aici. chiar a avut idei bune pe de o parte, pe de alta parte mi-a confirmat ceea ce stiam deja. Am fost impresionata ca a raspuns chiar elaborat, dar lucrurile nu prea stau bine cel putin in momentul asta...ce-o mai fi, vom vedea. Hai ca va pup fetele! | |
| | | beatrix69
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 10:24 am | |
| Salve, fetele, si eu observam ca e cam pustiu in ultimele zile... Ce mai faceti?? Ce ziceti de scandalul de la CF2? Incredibil, te duci gravida si pleci fara fat si fara uter, terminata pe viata, mi-a fost tare mila de tipa aia, de amandoua, de fapt... De 1 mai mergem pana la Nisipurile de Aur, o mica iesire, probabil ultima, de abia astept, plecam vineri dimineata...Am luat un hotel fain, de 5 stele, vreau sa ma simt bine! Sotul s-a apucat sa zugraveasca prin casa, incepem sa ne pregatim... Ma gandesc ca mai sunt maxim doua luni si vom fi trei...Astazi sun la dl doctor ca sa-mi fac programarea pentru eco de trim III pentru saptamana viitoare, maxim cealalta. Astept sa vad ce mai scrieti. Amy, asa cum zice si Luminita, nu neglija problema, te rog! | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 11:37 am | |
| dragelor, sincer,eu am fost oripilata de evenimentele de la cf2,mai alesca, ma gandeam ca putea fi oricare dintre noi.sau dintre voi, care sunteti acolo, mai aproape.de aceea nici nu am intrat sa scriu in ultimele zile.....eu nu pot crede ca asemenea evenimente se intampla azi, nowadays. groaznic.... nu prea bine, am o voce ca din ....butoi, am putina febra,cred.....tusesc....am batic in cap.....ca babele,ce mai.... ma gandeam la o chestie, sa vad voi ce ma sfatuiti: oare sa iau AC acuma, daca tot sunt solo? protejez din rezerva sau nu? v-am spus ca sunt brocolli...... | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 12:14 pm | |
| de sami stie cineva,ceva?? | |
| | | beatrix69
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 12:35 pm | |
| Galli, dar de ce sa iei AC? Ca sa mai astepti dupa aia nu stiu cat?? | |
| | | guzelnico membru de baza
Mesaje : 1561 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 51 Localizare : Istanbul- Turcia
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 1:06 pm | |
| Fete bune si dragute, Iata-ma si pe mine, mi-era tare dor de voi. Ma agit sa inchei treburile pe aici si sa ma duc la embrionasii mei inghetati. Mona, optimista noastra incurabila, iti admir hotararea. Ti-am mai spus, esti un model pentru mine. Bea, poate reusim sa ne vedem. O sa fac o tura pe la toate gravidutele , ca se pare ca voi va miscati din ce in ce mai greu, dragele de voi. Luminita, super tare ideea cu scosul pc-ului in gradina. Si eu as face la fel. Lavinia, bun venit, in primul rand. Sper sa-ti treaca cat mai repede toate durerile. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 1:39 pm | |
| Nico, ma bucur ca esti bine si ai mai dat 'raportul'! Gali, eu n-as lua anticonceptionale, parca as intreba un doctor.. Pare logic ca daca ai lua AC "nu ti se consuma rezerva ovariana degeaba" dar eu nu prea cred ca e asa! sa nu faci mai mult rau decat bine...:-( Presupun ca ti-e sila sa mai bati drumul pe la doctori, dar poate ar fi bine sa te duci si sa vorbesti despre asta cu vreunul mai destupat la minte (doctor adica!)... | |
| | | SOS Infertilitatea
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 1:45 pm | |
| Hello! Ne bucuram sa va regasim aici. Speram sa gasim timp sa stam de vorba pe indelete, dar zilele astea suntem tare prinse, avem multe activitati, am intrat doar sa va anuntam ca maine (miercuri, 28 aprilie) dimineata, la “Observator Matinal” (care incepe la orele 6:00, inca nu stim exact cand vom intra noi) se va vorbi despre infertilitate si despre campania noastra.
Ramona realizeaza azi inregistrarea, ca ilustrare a ceea ce inseamana lupta cu infertilitatea, iar Elena va fi maine dimineata in studio, in direct. Stim ca e destul de de dimineata, dar oricum vom posta inregistrarea pe blogul campaniei http://infertilitate.com/Va asteptam alaturi de noi, mult succes tuturor in lupta asta grea! Cu cel mai bune ganduri, Anca | |
| | | beatrix69
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 1:46 pm | |
| Guze, te astept cu mult drag!! Imi va face mare placere! Bea | |
| | | Mona41 incepator
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 2:12 pm | |
| Salve frumoaselor.. Nico...bine ca ne mai dai de veste... Cat despre optimismul incurabil...cred ca toate il avem...ca altfel nu am fi aici pe forum sa trancanim...sa ne descarcam...sa ne incurajam... Toate suntem niste luptatoare...unele mai sensibile, altele mai "trecute prin toate" dar cu toatele optimiste.... Lumi...tare ideea cu pc in gradina Gali, draga de tine....vezi ca te-au napadit bolile fara barbatel...pup Nu stiu ce sa-ti zic de AC...macar...suna un doctor...poate ramaii si tu ca sf fecioara...din duhul sfant... m-am tzicnit rau de tot fete...sorry... Bea...misto sa va odihniti un pic inainte de marele eveniment | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 2:32 pm | |
| Anca,bun venit! Eu si asa ma trezesc dim, azi la 5 am fost sus! si urmarirea Antenei 1 a devenit obisnuinta!! de altfel am mai vazut la matinal niste chestii interesasnte. deci o s-o tin de mana pe Elena!! Poate pune o vb buna si pt babe... Lumi,bea, aveti voi dreptate in felul vostru. nico, fetele,grasunelele nu mai sunt asa sprintene, nu de alta.... Mona, toate ma lasa,maica..... ma puse al cu coarne, si bagai rufe la masina! Aoleu, cred ca pana in franta, la producator se aude zgomotul! Ca atare, maine vine altu la masina! Ala de ieri mi se paru cam obraznic,mosu, si mai ca se dadea la mine,.... si poate ca o lasa asa sa isi mai faca drum, io stiu? da si cand l-oi vedea.....vai de el..... acu stau langa mneai, sa termine de spalat,am modif programul, si gata...... ma doare un cap, ma ustura caile respiratorii, deci, spre comunism inainte. faza dura aseara-suna mama- aveam o voce, de a crezut ca e tarzan....hihihihi, nici ea nu e cu totul..... | |
| | | Mona41 incepator
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 3:36 pm | |
| Gali , clar esti briocoli... | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 4:01 pm | |
| | |
| | | lumy_clt incepator
Mesaje : 263 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul Mar Apr 27, 2010 9:35 pm | |
| Deci clar, Galli e brocolli, si io care credeam ca mai are scapare Ne fu tare dor de voi. Noi inca ne acomodam cu statul acasa, lenevim mai toata ziua , pana reusim sa ne facem program. Sprinteneala inca mai este. Primit ok si de la don doftor. Maine mai am un curs (pe la Victoriei), si apoi ma deplasez doar prin imprejurimi. Chiar Nico poate ne vedem si noi. Toate bune si frumoase, bebeline mancacioase,agitate si paroase . Zilele astea raman home alone, sosu tre sa dea o tura pe la Constanta, la un client nou. Asa ca o sa bantui mai des pe net (atat cat nu fac mandrele figuri) Pana una alta va trimitem multi pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul | |
| |
| | | | Discutii zilnice de tot felul | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|