Sertarelul cu copii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sertarelul cu copii

In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho

Discutii zilnice de tot felul

In jos 
+19
danny1
beatrix69
lavinia
Sorina
amy
lumy_clt
lyly_mar
alinutahu
Mona41
CODRA
mirela2
samira33
soricica
guzelnico
menics
brunadria
luminita42
Ada
galliciana
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

Data de inscriere : 12/04/2010
Localizare : france

Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyLun Apr 12, 2010 7:09 pm

Rezumarea primului mesaj :

lumi, si la mine e frig.... tatal meu foloseste ceai de crusin,zice ca e bun.. in schimb, eu sunt invers, pe mine ma apuca burta si de nervi,deh....A fost sarbatoare,nici eu nu am stiut, si am spalat... Embarassed
Sus In jos
http://www.spatiulmeu.com/view_profile.php?key=b8lndpa61anhjw6gi

AutorMesaj
menics
membru de baza
membru de baza
menics

Varsta : 50
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 9:57 pm

tot fara cm esti?
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 9:58 pm

o amani si tu cu un vin rosu, ca deh.....nu ai ce face.
yeap. minunat. tanara,tanara fecioara! drunken drunken drunken
Sus In jos
menics
membru de baza
membru de baza
menics

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:00 pm

fara vin, sau poate doar eu...el nu le are...
mama draga, nasol...
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:01 pm

codra a fost pe aici, a iesit. acu e bea prin preajma!! d-nei ii dam numai suc!!

mie imi spui.....a,e bine ca nu serveste!
Sus In jos
menics
membru de baza
membru de baza
menics

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:03 pm

stii pana la urma il iau pe badea si ma bag la somn
Sus In jos
menics
membru de baza
membru de baza
menics

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:03 pm

sa ma demaschez
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:04 pm

Mai mai, da ce nocturne suntem Laughing
Se pare ca e ceva in aer, al meu a venit acasa cu o durere crunta de tartacuta....offff
Azi n-a fost zi de pizza (nici nu ma incanta ideea sa o comand si sa o pap acasa), asa ca am facut niste foietaj la cuptor cu cremwursti Very Happy ...Oare cine o sa aiba la noapte arsurile si mai puternice decat de obicei Question
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:05 pm

si eu, ca incepe sa ma doara capul,si sunt treaza de la 5,30
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

Data de inscriere : 13/04/2010
Varsta : 54

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:08 pm

Lumi, foarte bine, doamne ajuta!! Gandeste pozitiv si sa dea Domnul sa fie bine!! E foarte bun tratamentul pe care il iei, nu are ce sa-ti faca rau, treaba lor ce prescriu sau nu aia in NL... Cand te mai duci la doctor acum? Fa-ti si pe aici o programare la o ecografie, ceva, o sa te ajute...Altfel, cat mai putin efort, odihna, eu una m-as potoli si cu sexul, cel putin deocamdata...
Poop, Bea
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:09 pm

Gata, se da stingerea Exclamation Exclamation Exclamation
Chestie mai putin valabila pt mandrele mele care acu au program artistic bounce .

Galli te conectasi pe invisible bom
Sus In jos
menics
membru de baza
membru de baza
menics

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:11 pm

trebuie sa ies la masina, mi-am lasat acolo portfardul beaaaahhh
Sus In jos
menics
membru de baza
membru de baza
menics

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:13 pm

va poop noapte buna , ma bag langa pacient... Suspect
Sus In jos
menics
membru de baza
membru de baza
menics

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:14 pm

galli ai grija de tine
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:17 pm

Galli, tocmai am mancat doua chiftelute cu salata de varza, booon... Mai citesc si eu pe aici... Azi am fost plecata de la pranz pana pe la 6, sa stiti ca am resimtit, cum am venit am si adormit. Dorm de rup, mananc, obosesc... Deja nu mai port pantofi, as putea, dar n-are rost, e destul de cald pentru o pereche de papuci cu arici... Mi se umfla picioarele daca nu stau cu ele ridicate, asta e...si simt si greutate in ele, nashpa senzatie! A inceput sotul sa faca mult mai multe, practic tot, vine si la pranz acasa sa scoata catelul daca ramane cu mine... S-a interesat vorbind cu cineva care a nascut de curand si respectiva ii povestea ca greul de abia vine, primele trei saptamani cica dupa cezariana, cu copilul asa mic si tot restul sunt grele... I-a zis ca sa il pregateasca mental...
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:18 pm

pai,lumy nu stii ca asa stau,???
manu, noapte buna, ai grija sa nu te intoarca raceala!
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:23 pm

Bea, ce "senzatii" dragutze descrii Exclamation Tocmai imi admiram enormitatea, gleznelor si picioarelor.
Daca exagerez cu statul in picioare ma resimt numai decat...uff....si nici nu mai am tupeu sa ma aventurez singura departe de casa. Acu am si o stare ciudata, credc ca am 2 zile de cand n-am mai iesit pe afara Exclamation Exclamation Eu care nu trecea zi fara sa ma plimb nitel.
Cat de curand cand o sa vina mandrele acasa o sa intram intr-un ritm haotic....tu cu una io cu doua.
Sus In jos
lumy_clt
incepator
incepator
lumy_clt

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:30 pm

Nu stiu de ce merge greu forumul Mad

Va las, ma duc sa ma intind.....simt cum piciorul drept o ia razna (e cel care se umfla mai tare).
Somnic usor!!
Sa aveti grija de voi!!!

Pooooooooooop
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:46 pm

Da Lumy, incredibil, nici mie nu-mi vine sa cred ca de abia ma tarai pana in statia de autobuz, ma "gadila" placut ca mi se ofera loc sa stau jos... NU mai merg cu masina, cred ca am mai fost de doua ori pana la Mega Image, asta e , bine ca nu dureaza o vesnicie... Daca stau mai mult pe scaun sa vedeti ce greu ma ridic, ma doare spatele, ufff. Maine poate cobor la salonul de cosmetica de la parter, au o tipa care face misto masaj la picioare si usor asa pe corp ca pt o gravida cu ulei de masline, evident nu pe burta... Eu m-am simtit f bine dupa ce am mai facut, mi-a mai activat circulatia. Mai stau un pic acum la TV, un film, ceva, inchid computerul asta si voi adormi la un moment dat... Acum eu adorm seara in sufragerie, cand ma trezesc noaptea pe la 4-5 de obicei ma mult in dormitor spre disperarea sotului, cica incep sa sforai, etc... II zic ca ce-o sa faca el si cu plansul lui bebe, sculatul si altele, s-a dus linistea lui...
Night-night, fete frumoase, bebe da din ce in ce mai tare in burta, o vad acum zilnic miscandu-se in toate partile!!
Sus In jos
luminita42
membru de baza
membru de baza
luminita42

Varsta : 57
Localizare : Netherlands

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:58 pm

Fetelor, am pierdut sarcina. Am tot lucrat la computer si pe urma zic hai sa fac un dus. M-am dus la baie si am vazut protege slipul rosu asa fara nici un avertisment. Pe urma am stat pe toileta si s-a eliminat. Nu descriu. Ma doare burta ca la ciclu, sanii s-au relaxat brusc si greata aia mare de o simteam parca se duce.

Nu a fost sa fie.
Macar m-a ajutat D-zeu sa se intample acum si nu mai tarziu, ca as fi suferit iar enorm.

Cred ca sunt bine, dar..nu-mi vine sa cred ce am putut experimenta in ultimele doua saptamani. Si azi, chiar in ziua ecografiei..
Imi pare sincer rau ca va dau vestea asta proasta.
Va pup pe toate. Noapte buna.
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyVin Mai 07, 2010 5:16 am

neataaaaaaaaaaa! v*am spus ca sunt cu capul...... iar m-am trezit la 5,30.....uffffffff.....
hai, va invit la cafea! nici un semn de mister red.....
ufffffff,mai lumi......ce veste..... nici nu stiu ce sa mai zic.....
Sus In jos
lyly_mar
avansat
avansat
lyly_mar

Varsta : 55

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyVin Mai 07, 2010 5:57 am

Lumi,imi pare tare,tare,tare rau I love you Neparat cand vii in Romanica sa te duci la dr si sa iti faci analizele de trombofilie.
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyVin Mai 07, 2010 6:06 am

lyly soroooooooooooooo, da tu esti tare scumpa la vedere!!
ce faci,cum te simti?
Sus In jos
galliciana
membru avansat
membru avansat
galliciana

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyVin Mai 07, 2010 6:42 am

tocmai mi-am amintit de actiunea fetelor de la SOS Infertilitatea!
nu vine nimeni sa ne mai spuna nimic?
mie, una, imi pare rau ca nu sunt acolo...... Shocked
Sus In jos
lavinia

lavinia

Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 43
Localizare : galati

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyVin Mai 07, 2010 8:47 am

Buna!!! Dar ce ati fc dragelor aseara? Ati avut insomnii?
Lumi,imi pare rau pt ce s-a intamplat!!! Trebuie sa fii tare in continuare!!!
Gali nu stiu ce sa mai zc despre CM What a Face
Va pup...
Sus In jos
beatrix69

beatrix69

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 EmptyVin Mai 07, 2010 11:08 am

Lumi, nici nu stii ce rau imi pare... Asta e, mergi mai departe, analize si FIV...Doamne ajuta!
Bea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii zilnice de tot felul   Discutii zilnice de tot felul - Pagina 20 Empty

Sus In jos

Discutii zilnice de tot felul
Sus 
Pagina 20 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii zilnice de tot felul - 8
» Discutii zilnice de tot felul-2
» Discutii zilnice de tot felul-4
» Discutii zilnice de tot felul-7
» Discutii zilnice de tot felul - 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sertarelul cu copii :: Sugestii si reclamatii-
Mergi direct la: