Sertarelul cu copii In viata de zi cu zi, alaturi de noi discutand despre copii si alte subiecte |
,,Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste''. Paulo Coelho
|
|
| Discutii zilnice de tot felul-18 | |
|
+12Admin turqoise luminita42 SOS Infertilitatea menics MayanMistica lyly_mar samira33 brunadria galliciana miha_ela amy 16 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
amy membru avansat
Mesaje : 1369 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 49 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 17, 2011 6:21 am | |
| Rezumarea primului mesaj :
Un capitol nou plin de bucurii va doresc ! | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
samira33 membru de baza
Mesaje : 1631 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Vin Oct 21, 2011 7:02 pm | |
| nush ce zice PK ca ea m-a sunat pe mine cum i-a iesit Beta...era bulversata...dar si eu sunt de parere ca e pozitiv...mai ales ca e doar in ziua 10. ce aveti mai fetelor cu sotii astia cu gigei mutanti...ma duc sa ma uit si eu la spermograma soatei...parca imi vine sa-l trec si eu la muls...asa de control | |
| | | menics membru de baza
Mesaje : 1730 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 50 Localizare : Constanta
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Vin Oct 21, 2011 7:30 pm | |
| | |
| | | samira33 membru de baza
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Vin Oct 21, 2011 7:39 pm | |
| ce-i fata frumoasa...de ce plangi??? hai,nu te da batuta...chiar daca trebuie sa lupti si cu el. am negociat cu soata si facem si noi spermograma luna viitoare...la ultima avea -peste 60% forme normale. e resemnat saracu ...a zis:daca trebuie...facem!!! ii fac si spermocultura cu ocazia asta,ce ....numai eu sa ma analizez??? ma duc sa bag Tantum Rosa si apoi ma uit la Dansez pentru tine. va tzucuresc mult maine ma duc in ras sa cauta rama din aia cu mulaj pentru amprenta....ca la Bebecurier nu am gasit | |
| | | amy membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 6:03 pm | |
| | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 6:08 pm | |
| n-a scris nimeni azi??? a parasit toata lumea casuta noastra???!!! si io care venisem sa ma miorlai...nici macar n-am cui mi-am scos botosii blanosi din dressingu de incaltaminte...pupa-m-as de fata ordonata-nu intotdeauna....asta-primavara i-am spalat si i-am bagat intr-o cutie si acum m-am bucurat tare mult ca i-am gasit curati,pufosi si mirositori a Lenoare. i-am cumparat acum 2 ani de la Buda si sunt botosii mei favoriti...sunt roz si au inimioare multicolore pe ei...2 ciucuri in exterior si au forma de UGG-uri. sunt bestiali de caldurosi am circulat azi de mi-au sfarait calcaiele...de la 9 jumate am plecat de acasa si m-am intors pe la 3 jumate. am fost la Plazza,la Unirea si la Mall Baneasa...in cautare de rama foto buclucasa....da pana la urma am gasit exact de care vroiam....numa ca am dat pe ea cu 90 de lei mai mult decat costa pe site,la BebeCurier...da deh...asa-mi trebuie daca nu m-am mobilizat din vreme sa o fi comandat pe site...ca doar stiam ca merg la ziua gemenilor de o saptamana. stiam de rama asta de pe siteul BebeCurier da nu m-a dus capu ca nu o au pe stoc si o aduc doaar la comanda asa ca m-am dus ca o floare ca un crin Vineri si cand am vrut sa cumpar rama mi-a zis doamna de acolo ca dureaza 48 de ore pana mi-o aduc...iar Sambata si Duminica ei nu lucreaza....deci pe Marti sa vin sa o iau..... asa ca am pus-o sa dea telefon la furnizor si sa-mi spuna unde au mai distribuit-o in oras....si mi-a zis de reteaua Diverta si Libraria Carturesti. pe site la BebeCurier costa 112 lei iar eu am platit azi pe ea la Diverta....200 de lei si am vazut pe acolo o groaza de carti misto pentru pitici...deja mi-am inceput lista cu ce vreau sa-i cumpar lu'Teo pentru motz. mi-au placut niste carti cu animale domestice si salbatice...pe fiecare pagina era prezentat cate un animal si cartea avea o baterie ca fiecare pagina facea exact ca animalul prezentat pe pagina. mi-a mai placut o carte de povesti personalizata...in care copilul-cand faci comanda spui numele copilului,numele parintilor,fratilor,bunicilor si sunt toti "integrati" in poveste e personaj principal al povestii...foarte faine. mi-a placut si tricicleta Lightning McQueen cu roti din cauciuc-asa m-a invatat Adina ca trebuie sa cumperi. mi-au mai placut niste jucarele din plus,foarte colorate si realiste...fructe-mere,pere,capsuni,banane,struguri si legume-rosie,vanata,castravete,ardei... de tot soiul...surubelnita,ciocan,patent,drujba...toate din plus...foarte mult mi-au palcut. rama asta foto cu amprenta pentru manuta si/sau picior iar mi se pare o idee buna de cadou. asa ca dupa Anul Nou o sa incep sa mi le cumpar incet-incet ,cate una pe luna ca sa nu-mi fie greu in Mai cand o sa faca nepotelul 1 an. in rest...suntem pe acasa in seara asta. ma tot "muncesc" in creierii mei si trag de mine sa ma mobilizez sa mai fac un drum in plus la Buda pentru histeroscopie ca mi-am cam pierdut increderea in Medlife si parca si aia in Albisor incepe sa scartaie. mai am timp pana maxim saptamana viitoare la sfarsit sa ma decid...ca Joi merg sa refac lamele. va pupizez maxim | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 6:11 pm | |
| amy,da,aia e pensiunea. Robert este roman,de ce sa vorbesti in engleza cu el??!! am povestit mai sus de rama | |
| | | amy membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 6:14 pm | |
| Ms Sami. Banuiam ca e roman, dar nu eram sigura. Am scris mesajul amandoua in acelasi timp. Ms frumos de informatie. Cred ca 1 decembrie ne prinde acolo. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 6:22 pm | |
| sa aveti vreme frumoasa,distratie placuta si spor la cumparaturi. cat vreti sa stati??? eu as spune ca va trebuiesc minim 3 nopti ca sa intelegeti ceva si sa nu fie prea obositor. | |
| | | lyly_mar avansat
Mesaje : 648 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 55 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 7:10 pm | |
| samiro,pai poate mergeti in gasca...si asa o sa treaca timpul mai usor...si drumul pare mai scurt chiar exista jucarii de-astea acuma? iti trebe o caruta de bani ca sa ii cumperi toate jucarelele ... eu acu m-am apucat sa fac ceva de mancare...ciorba..o oala mareeee ca sa il mai aud pe al meu ca nu gaseste ciorba in frigider si la felul 2 ...friptura la cuptor ..sa scap repede azi ,bineinteles ca m-am dus la ce dr am gasit liber la Medlife...ca sa vaada ce si cum...de ce ma doare oavrul stang..am gasit liber doar ML Titan....dar era un dr tinerel..mi-a placut de el..din pct lui de vedere nu am nimica.....mi-a luat secretii..si ca tratment el mi-a at niste voltarene si tantum roza...si dc vreau eu..sa fiu super linistita sa iau si 5 zile zanocin si canesten..asa preventiv..ca tot ma apuc de fiv....si sa iau de luni pt linistea neuronului amy,pai pe mine m-ar fi costat la dracea 3000 de euro fiv cu icsi si cam 2000 euro tratamentul...ca da acu un medicament nou ..zoladex ,care e 44 de mil numai el..e pt babe ca mine am vb cu lumy clt si mi-a zis ca nico e la romanica. pupicei la toate fetele | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 7:31 pm | |
| da lyly,exista o groaza de jucarii...si pentru mine a fost o reala surpriza. dar sunt asa de scumpe soata zice ca nu ne lasa sa plecam cu masina...cica e drumul prea lung si obositor pentru noi ,fetele,chiar si daca am conduce pe rand...clar noi am face mai mult decat normalul. soata mea papa de maxim 3 ori dintr-o ciorba...asa ca fac de 2 ori pe saptamana in oale mici. as manca si eu ceva bun doamna draga,cand incepi injectarea??? saptamana viitoare sa ne vedem musai sa-ti dau injectiile. poate vin intr-o zi pana la Real ca tot tre' ajung la DM dupa una-alta tu pana la ce ora esti la munci??? | |
| | | lyly_mar avansat
Mesaje : 648 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 55 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 7:51 pm | |
| sami,sunt pana la ora 16....dar nu mai ramane valabil sa ne vedem cu fetele?sau dc ai drum la real,ne vedem ...ca poate se amana inatalnirea cu fetele....eu ar tb in jur de 7 noiembrie sa incep intepatul...luni imi iau gonalul si clexanele ,ca mi-l aduc la o farm sensiblu de langa mine normalul e cat face omu pe drum...in 12 ore tot ajungeti al meu mananca si, o saptamana dc ii place ciorba | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Sam Oct 22, 2011 8:12 pm | |
| nush' sa spun daca ne mai vedem ca maine vine si Adriana la ziua piticilor,iar Aristica e cu nervii-n pioneze...ai vazut. mai bine ne vedem noi sa-ti dau injectiile sa imi iasa din grija si daca o fi sa ne cafelim saptamana viitoare...ne vedem si fara motiv ehhh...doamna...l-ai obisnuit bine pe sotulache al tau...ai fost desteapta ...io nu si acum trag ponoasele. ma duc pe jos pe la magazin sa vaz' ce gasesc bun...ca vrea si soata...ceva moale si dulce si eu ma spal cu Tantum Rosa de 2 zile...mai bag inca 3...cutia are 10 plicuri dar mi se pare cam mult sa faci spalaturi intravaginale 10 zile. eu nu dizolv pliculetul in apa fiarta si racita ci in ceai de musetel combinat cu galbenele...poti face si tu asa. | |
| | | luminita42 membru de baza
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Dum Oct 23, 2011 12:00 am | |
| Salut fetele, nu am plecat nicaieri, doar ca nu mai prididesc cu treburile; sunt tot timpul in picioare dupa copilul asta. Credeam ca daca se mai mareste e mai usor, dar de unde, cat e ziua de lunga, abia poti face ceva de ea, trage , cauta, scormoneste exact unde stie ca nu are voie..e de poveste, frate. Seara e plangacioasa, ca-i obosita , dar nu s-ar culca, abia se mai taraste pe jucariile alea, dar tot nu le-ar lasa. Mai nou are si fobii, ii e frica de te miri ce, de o punga care fasaie, de zgomotul vaselor etc. si dai si plange.. Azi s-a speriat de taica-sau ca a stranutat mai tare, abia am linistit-o. Azi am fost si prin magazine; am luat un tarc din ala din fash unde se poate juca fara teama de caderi si lovituri, am vazut ca-i place, adica a stat acolo vreo ora,cat am mancat si eu si am spalat vasele, mare progres ! Dupa ce am luat tarcul am mai colindat magazinele pentru o veioza mare, din aia cu picior pe podea; am vazut vreo trei variante care erau mai deosebite, sa vedem acum la care ne hotaram. Sami , Lyly vad ca va pregatiti de Budapesta cu consulturi, investigatii.. Sa dea Domnul sa fie bine! Sami ca vorbeai de copilasi si cadouri, ce mai face nepotelul tau (cel de la frate). E mai bine? S-a vindecat complet?..Interesante jucarii ai vazut, mi-ai dat si mie idei Amy tu mergi in vacanta, la Buda?..Mihaela ti-a mai scris? Oare o fi nascut? Manule sa dea D-zeu sa luati hotararea cea mai buna.. Va las fetele, ca iar se agita asta mica in somn, s-a trezit cu un chiot de plans, nu stiu ce are, o fi de la dinti.. Noapte buna! | |
Mesaje : 1987 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 57 Localizare : Netherlands
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Dum Oct 23, 2011 10:24 am | |
| 'Neata fetele! Na, ca v-am luat azi! Ma gandeam la Nico ca iar s-a refugiat la Romania.. Are dreptate! Si eu m-as duce in perioada asta... Mie mi-ar fi mai usor cu asta mica intre ai mei, as fi si eu mai ajutata, aici suntem decat noi doi, sufla vantul..! Btw s-a facut un frig, sunt cateva grade in timpul zilei, e bine aici langa calorifer unde am masa si laptopul Am gatit repede un amestec de legume cu vita pentru copil, iar pentru noi fac o salata Boeuf fara carne, iar eu cred ca eu o voi manca chiar si fara maioneza. In rest , nu stiu poate fac curatenie in camara si aspirator, sa vedem, ca acum zic ca fac si dreg si mai incolo ma apuca oboseala..Mi-am adus niste carti in romaneste de acasa, poate incep una, macar acolo cateva pagini pe zi, ca ma prostesc naiba de tot..:-) Voi ce faceti azi?.. Pupici tuturor. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Dum Oct 23, 2011 11:31 am | |
| neata si d ela mine.
lumi,nepotelul e asa si asa....e tare neindemanatica mama lui si nu se descurca deloc desi are ajutoare de nadejde:mama face de mancare si curatenie,sotul ei-frate-miu adica...face cumparaturi si ii face baie bebelusului,mama cumnatei spala si calaca hainele....iar cumnata ....sta doar cu bebe in brate si pe tableta toata ziua....si se plange de mama focului ca e greu sa ai copil. a fost racit rau si a luat 14 zile antibiotic si a facut aerosoli....il cam tine in frig,bebe are mereu manutele reci si e plangacios si daca il infofolesti intr-o paturica...se linisteste si adoarme imediat. rezultatul colonoscopiei nu a iesit inca. pana la 5 luni l-a hranit exclusiv cu lapte matern....apoi in cateva zile i s-a subtiat laptele si a scazut cantitativ ....asa ca in maxim 10 zile a ramas fara lapte deloc. toata lumea ii spunea sa-i bage completare sa nu se trezeasca fara lapte si ca nu are ce sa-i dea bebelusului. ea,pentru ca e din cale afara de puturoasa si capoasa nu a vrut...si s-a intamplat exact ce spuneam toti. cred ca o saptamana a facut foamea Teo la propriu ca a inceput cu lapte hipoalergenic...nu l-a vrut....daca i l-a refuzat prima data...ea nu am mai incercata2a oara....a incercat cu alt lapte....l-a refuzat si pe ala...si tot asa. i-a dat cereale cu lapte...facute subtiri pentru bibe...le-a hapait amaratu fara sa rasufle. intr-o zi i-a facut suc de morcov...si a plans cu suspine ca cica e greu rau de tot sa dai morcovu prin razatoarea de sticla. a2a zi i-a facut morcov fiert pasa....l-a facut prea gros si s-a constipat Bebe si a facut iar caca cu firisoare de sange. apoi,intr-o dimineata l-au gasit rosu ca racu pe tot corpu...pe fata,piept,picioare,spate....cu bubite din alea rosii de alergie...deja avea dificultati de respiratie...au fugit cu el la spital si l-au bagat imediat pe perfuzii cu dexametazona...cica nu mai avea mult si intra in soc anafilactic. au oprit iar si cereale si lapte praf si morcov.....e din nou pe lapte matern-cativa ml aia care mai sunt si ceai...urla de foame saracutu. pediatru spune ca pana nu iese colonoscopia nu stie ce sa spuna ca poate manca bebe. cert este ca intr-o luna de zile nu a luat nici macar 50 de gr in greutate. i-au format si un program tare prost....bebe se culca pe la 12,30 noaptea ca pe la 11,30-12 abia ii fac baie...iar ei se culca pe la 2-3 si se trrezesc a2a zi la 11-12...si asa au invatat si copilul. in cinci luni au fost in parc cu bebe de doar 3-4 ori...nici macar in curte nu-l scot...cate 20 de minute la 3-4 zile asa si gata...asta-i tot scosu afara. in schimb....preocuparea lor principala e sa-si reia viata de dinainte de apartita lui Teo in viata lor...au inceput sa iasa deja de minim 3 ori pe saptamana in oras....si nu te gandi ca iesit din ala de linistit creierii de maxim 2 ore....nuuuuu....se duc asa cum se duceau ei inainte...la malll...la film de la 11 seara....la teatru....la spectacole......la petreceri...iar bebe e in stare in care e acasa.... cam asta e tabloul general si te rog sa ma crezi ca mi se rupe sufletul de Teo....ma seaca la suflet ca vad ca nu e ingrijit cum trebuie....asa ca prefer sa ma tin deapoarte ...macar sa nu mai vad lucrurile astea...uite deja imi vine sa plang cand ma gandesc la el,micutul....si-mi vine sa-i scutur de guler si pe frate-miu si pe cumnata....dar...e copilul lor si........
astazi noi mergem la motul,respectiv turta gemenilor Adinei. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Dum Oct 23, 2011 2:18 pm | |
| Vai Sami, imi pare asa rau..Am zis ca esti tu mai critica cu ei, dar chiar sunt niste parinti aerieni. Iar cumnata primeste ajutor cum eu nici in vis nu sper....Imi pare asa de rau de copilas, sa stii ca mereu ma gandesc la el. Macar de-ar invata si parintii lui din greseli, dar vad ca nimic, continua cu graba si prostiile pe seama sanatatii baiatului. Nu inteleg si vad ca nu vor sa inteleaga ca viata dinainte nu o mai poti avea cand ai copii. Petrecere frumoasa azi! Au facut gemenasii un an, sa-i traiasca! Pup! | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Dum Oct 23, 2011 3:26 pm | |
| da lumi,fac 1 anisor pe 25 dar ii sarbatoresc azi. cat despre parintii lui Teo...toata lumea asteapta sa se mobilizeze/responsabilizeze si sa constientizeze ce se intampla in viata lor...insa degeaba. ma duc sa fac baie si la 5 jumate plecam. o Duminica placuta p.s....mai fete,da de Miha nu mai stim chiar nimic-nimic??? | |
| | | amy membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 24, 2011 6:33 am | |
| Buna dimineata. Sami, viata asta e asa nedreapta. Noi ne chinuim sa facem un bebe si am da si luna de pe cer pentru ca el sa fie bine, iar altii primesc totul de la viata fara nici o greutate si nu apreciaza... Nu cred ca isi vor reveni, daca nu au facut-o pana acum. O sa ii dau un mesaj Mihaelei azi, poate raspunde. Noi am stat cumintei in we, eu ma chinui sa invat, scot astia un post de sef serviciu la concurs si ma bate gandul sa dau, poate am noroc si iau. Azi ne ducem si facem si ultimele cumparaturi pentru Spania, de maine imi iau concediu si miercuri plecam. Yupyyy ! Va pup cu drag si aveti grija de voi. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 24, 2011 9:57 am | |
| Mai fetelor ce toamna frumoasa e aici, poate ies si eu azi daca ma eliberez de treburile casei. Ziceam ca fac si dreg ieri, nici nu am apucat! Sa dau cu aspiratorul e obsesia mea, dar cine stie, numai daca ajung la o 'negociere'' cu Raluca sa stea cuminte in tarc.. Ce sa mai zic de geamuri, sunt toate murdare iarasi pe doua nivelle..poate in decursul saptamanii asteia sa rezolv toate maruntisurile astea de-mi stau pe creier. Nu am fost niciodata in Spania, am auzit ca-i frumos..Vacanta frumoasa Amy! Gali ce faci, v-ati mutat in alta casa? Brunica s-a intors din vacanta?.. Sunt pe aici, ma duc si eu la treburi dupa ce devorez cafeaua! Mai vorbim pe ziua de azi. | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 24, 2011 10:06 am | |
| Buna dimineata dragelor!
lumi, daca poti, profita de vremea frumoasa... lasa ca faci tu si curatenie... chiar ce mai fac fetele?
eu am avut un we de tot... am bolit, nu stiu cand a fost zi sau noapte am dormit..am bolit si iar am dormit... sunt cu capul cat o banita, aveam impresia ca mi-e mai bine , dar vad ca am reprize...ma doare carnea pe mine... altfel sunt macinata de fel fel de ganduri, nu gasesc solutia pentrua a iesi din impas, nu pot accepta verdictul asta ...cu G nu am vorbit nimic, ma framant singura... voi mai arunca cate un ochi sa vad ce mai faceti..deocamdata...atat
va imbratisez | |
| | | turqoise incepator
Mesaje : 384 Data de inscriere : 14/07/2010 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 24, 2011 10:08 am | |
| salutare, fetele, am o stare ca de luni dimineata si ma mobilizez tare greu,sper sa imi revin rapid ca am o gramada de treburi care trebuiesc rezolvate musai astazi cum ati petrecut in weekend?daca vineri ma plangeam ca am o gramada de treburi casnice, vreau sa va spun ca le-am lasat toate balta si am fugit la casuta unde ne-am relaxat si ne-am bucurat de ultimele zile de toamna, desi florile mele care au ramas afara au murit din cauza gerului de saptamana trecuta la munte vremea e tare schimbatoare si imprevizibila insa nu m-am gandit ca v-a fi chiar atat de rece...ghinion. am gatit foarte putin, am mai repozitionat mobilierul prin casa, am pus pe pereti cateva tablouri pe care le cumparasem din Grecia de la un anticariat si uitasem complet de ele, dintr-alea mici de diferite forme si dimensiuni, cu imagini pitoresti, am mai citit o carte si am ascultat muzica si cam asta a fost weekendul manu, poate ca aceasta este cauza pentru care tu nu reusesti sa ramai insarcinata dar poate fii si cauza pentru care tu ai pierdut ultima sarcina, respectiv embrionul nu a fost de calitate astfel sarcina oprindu-se din evolutie acum, roaga-l pe mister G. sa faca un efort si sa renunte la tutun, explicandu-i ca este pentru binele lui, al vostru si ca o dovada de solidaritate fata de aproapele tau poti sa faci si tu acelasi lucru stiu, stiu,nu da cu rosii sunt prin zona, pupici | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 24, 2011 10:11 am | |
| va pup fetelor...si eu tot prin casa...am spalat aragazul,am pus niste albituri la masina la programul de fierbere. azi merg la magazin mai tarziu ca am o fata in spital si ii tin locul de la pranz pana la 9 diseara. ieri a fost tare frumos la petrecerea copilasilor Adinei...sunt atat de frumosi,scumpi,grasuni,veseli. baitaul seamana la fizic cu mami si la fire cu tati-e linistit si sensibil si sfios. fata seamana cu tati la fizic si la fire cu mami- o patachina,cu gura mare si agitata. m-am tavalit pe jos si m-am jucat cu ei...m-au rasplatit cu zambete si bale sa vezi ce ma cercetau ei...ca aveam buzele rosii si niste cercei mari,lungi care atarnau....si pipaiau ei de zor cerceii si buzele. nici nu stiu sa spun care imi place mai mult...n-as putea sa aleg pentru ca sunt tare diferiti dar imi plac in egala masura. baiatul a ales de pe tava:calculatorul,cheile de la masina si farfuria. fata a ales:margelele,rujul si sticluta cu mir. amy,vacanta frumoasa si relaxare cat cuprinde. in ce parte a Spaniei mergeti??? | |
| | | brunadria incepator
Mesaje : 341 Data de inscriere : 12/04/2010 Varsta : 48 Localizare : france
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 24, 2011 11:19 am | |
| salutare... am vesti de la Miha , e tot in spital, in acelasi stadiu , nu a nascut inca, poate la sfarsitul saptamanii, maine are echo si va stii mai multe.. cu moralul sta destul de bine pt ca zice ea , ca nu o mai intereseaza nimic numai piticuta sa fie bine lumi, bine ai ajuns acasa, ma bucur ca micuta ta a fost crestinata ! am ajuns si noi acasa si a fost f frumos in vacanta ! amy, vacanta placuta! e f frumoasa spania , eu am batut tara asta in lung si n lat , imi place mult ! unde mergeti? fetelor va pupacesc si va doresc tuturor implinirea tuturor dorintelor si o saptamana pe placul inimii! Lylysoaro , la multi ani (cu intarzaiere) sa ai parte de cadoul pe care ti l doresti tu cel mai mult! | |
| | | amy membru avansat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 24, 2011 11:27 am | |
| Miha aretelefonul inchis, din pacate. Bine ca ne-a dat bruna ceva vesti despre ea si ca e bine. In Sesena Toledo merg, in apropierea Madridului. Sper sa fie frumos, trebuie sa studiez si starea vremii, ca la ei e mai cald decat la noi si sa nu-mi iau haine groase aiurea. Manu, fa-te bine. Pup gasca ! | |
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 Lun Oct 24, 2011 11:57 am | |
| turqois da, si dra spune acelasi lucru... am avut o discutie cu G deja pe tema fumatului...sa le rareasca ..altfel... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii zilnice de tot felul-18 | |
| |
| | | | Discutii zilnice de tot felul-18 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|